Információ

Május 3-án Cable and Rib kötött női felső

Május 3-án Cable and Rib kötött női felső

Május 3-i, szerdai programunk a Cascade Yarns tervezőjének, Fiona Ellisnek egy kötött darabja.. Ezt a rafinált mintás - ahogy a nevében is szerepel, csavart és bordás - női felsőt kezdhetitek el velünk. Ráadásul nem egyszerűen az eleje rafinált, hanem még a háta is. A linkre kattintva megnyílik a minta oldala, ott láthattok képet a darab hátáról is. 

Azonban - ahogy talán már megszoktátok - egy kis "csavart" mi magunk is hozzáadunk a felsőhöz. Az eredeti leírás a felsőt darabokban kötteti - nos, mi nem szeretünk varrni (csak ha nagyon kell:) - így inkább hónaljig egyben, körben kötjük. Szóval ez a leírás sem egy egyszerű fordítás, hanem az eredeti "átdolgozott" változata.. ami nyomokban tartalmazza az eredeti leírást:)

Meglátjátok, jó lesz!

A darabhoz javasolt fonal az Alize fonalcsalád Cotton Baby Soft fonala. Ugyan kicsit vékonyabb, mint az eredetileg javasolt fonal, de köthető 4mm-es tűvel - a fonal puhasága, összetétele, megjelenése és színei.. számomra egyértelműen ez az a fonal, amiből finom lesz viselni. 

                                                            

Azért hozzatok 3,5 mm-es tűt is - de igazság szerint jó lenne, ha 4-essel tudná mindenki kötni - nem kellene számolgatni:) Persze, azt is megoldjuk! A programban részt vevőknek ingyenes magyar nyelvű leírást és teljes körű segítséget biztosítunk, ha a javasolt fonalból az üzletben vásárolja meg a szükséges mennyiséget.

Ezúttal is várok mindenkit szeretettel. Remélem, hagytok nekem is valami kellemes színt ebből a klassz kis fonalból!

Fruzsina

2Hozzászólások

  • Avatar
   Tóth Gabriella
   máj 3, 2017

   Kedves Fruzsina! Sajnos, nem tudok elmenni a programra. Viszont szeretném ezt a csodát megkötni. Megkérhetlek, hogy ebben a kék színben, négyes tűhöz, M mérethez, + 1 gombóc, tegyetek el nekem megfelelő fonalat? Írjad meg, hogy mibe kerül, átutalom és jövő héten csütörtökön megyek érte. ( Úgyis még csak a Teréz körúton jártam:-)) Bármit válaszolsz, köszönöm! Tóth Gabriella

   • Avatar
    Fruzsina
    máj 3, 2017

    Kedves Gabriella, természetesen elteszem a fonalat. Nincs szükség előre utalásra, elegendő, ha a jelzett napon érte jössz. Akkor a leírással (és a szükséges információkkal) megvásárolhatod:) Örülünk és várlak szeretettel. Üdv, Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot