Információ

Budai Gombolyda üzletünk májusi programja

Budai Gombolyda üzletünk májusi programja

Ahhoz képest, hogy úgy gondoltam, májusban alig lesz program (mert én magam is eléggé le vagyok maradva.. egyrészt a programokban szereplő darabjaim közül sincs kész minden, másrészt kicsit hiányzok már a "saját kedvemre" való kötögetés, horgolás..) végül mégsem tudtam ellenállni ezeknek..

Május 10-én szerdán megtanulhattok velem árvácskát és pipacsot horgolni. Annál is inkább, mert  - a program napjától, egy új bejegyzésben - kiírom üzletünk következő nyereményjátékát. Ismét a segítségeteket kérem, hogy az üzlet környezete szebb legyen - ehhez sok-sok virágra van szükségünk. Elsősorban árvácskára és pipacsra:) Tehát gyertek el, tanuljátok meg, horgoljatok néhányat, hozzátok el az üzletbe és nyerjetek! A pontos tudnivalókkal hamarosan jövök.

                      

Május 12-én pénteken ünnepli az első Gombolyda a születésnapját. Ezen a napon mindig "nagy a buli" - kedvezményekkel (akár 100 %-os kedvezménnyel is:) vásárolhatsz, sőt: napi vásárlóink között izgalmas nyereményeket sorsolunk ki. Részletek erről is időben!

                                                   

Május 17-én szerdán egy ún. "oversized" (vagyis akkor jó rád, ha nagy rád:) horgolt top-ot kezdhettek el velünk. A darabot Maz Kwok tervezte, az L-es méretet blogoldalán mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette (egyébként több méretben is elkészítette a leírást, a többi méret leírása azonban fizetős. Oldalát és az ingyenes L-es mintát itt találjátok (angol nyelven). Ajánlott fonallal/fonalakkal, tűmérettel, egyéb részletekkel a program előtti napokban új bejegyzéssel jelentkezünk.

                                                        

Május 31-én szerdán pedig ismét egy Fiona Ellis által tervezett kötött darabot (Cascade Yarns Design), egy csipkés és bordás nyári pulóvert kezdhettek el velünk. A darab eredeti - angol nyelvű - leírását a Ravelry-n is megtaláljátok.

                                                                 

Fentről lefelé kötött, raglán ujj, csipke és bordás minta, megkötő - mi kell még? Klasszikus, hűvös nyári reggelekre és estékre való kardigán. Részletek a program előtt.

Májusban is várok tehát mindenkit szeretettel - aztán a sok kerti munka mellett el ne felejtsétek: mit sem ér az a nap, amelyiken nem öltöttél bele semmibe...

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot