Információ

Virághorgolás és nyereményjáték!

Virághorgolás és nyereményjáték!

 10-én, szerdán virágokat horgolhattok velünk. Méghozzá nem akármilyen virágokat, hanem kifejezetten árvácskát és/vagy pipacsot. Mindkettő nagyon szép.. Az árvácska érdekes szirmaival és színkavalkádja miatt tetszik, a pipacs meg egyszerűen egyenlő a jókedvvel számomra.

Szívesen és sokszor gondolok vissza az édesanyámék kertje alatt fekvő rétre, ahol olyan sokat játszottunk, s aminek a végében szülőfalum patakja is folydogál. Természetesen tavasszal, nyár elején volt a legszebb (bár arról is mesélhetnék, hogy télen egy májkrémes dobozzal órákig tudtunk "jégkorongozni":). Sok-sok virág nyílt, a patak partján pipacsok, az árok oldalán nefelejcsek.. szitakötők röpködtek - idilli volt, tényleg. Szóval, pipacs és kész.

                

Az árvácska pedig nagymamámat, Márta mamámat juttatja eszembe - árvácskával volt tele az előkertje. Úgy tűnt, millió féle variációját látom a szirmok színeinek - órákig tudtam őket bogarászni. Szóval, árvácska és kész.

                    

Szerencsére találtam megfelelő, horgolható mintákat - több félével is készültem. Holnap várok mindenkit, aki szeretné ezeket elkészíteni. 2mm-es horgolótűt hozzatok, a darabokhoz most kifejezetten a Gombolyda Guru fonalát ajánlom (50 gramm/125 méter, 100% mercerizált pamut). Kettesével-hármasával érdemes 2-3 gombolyagot megvásárolni, abból több darab is készülhet.

Ezen kívül - bizony, így telik az idő:) - a bolt előtti oszlopokat is ismét fel kellene ruházni. Valami virággal, naná. Úgyhogy egyúttal nyereményjátékot is hirdetünk. Itt is közreadok egy-egy mintát, ami alapján azok is tudnak dolgozni, akik nem jutnak el üzletünkbe, vagy nem tudnak jönni a mostani foglalkozásra.

            

     

És egy egyszerűbb pipacs, amihez jobb (és balkezes:) videósegédlet is található ezen a linket.

Tehát, a játék:)

Nincs más dolgotok, mint 3-3 db árvácskát és/vagy pipacsot készíteni, eljuttatni azt az üzletbe május 25-ig (ez egy csütörtök). A virágokat hozók (annyiszor, ahányszor 3 db virágot hoznak) bekerülnek a sorsolós zsákba, majd 25-én este kisorsolunk egy nyertest.

A *** nyeremény pedig 3 gombolyag (az üzletben éppen rendelkezésre álló készletből választva) Samba*** fonal, ami igencsak feltüzelte a lelkes táncosokat  kézi munkázókat. 

Természetesen a "teszt" darabok (amiket remélem, még ma este lesz alkalmam elkészíteni:) is az üzletet (annak ajtaját és kilincsét) fogják díszíteni.

Várok mindenkit szeretettel és várom a virágokat, hogy ismét szép legyen a bolt környéke, s hogy ismét ajándékot sorsolhassak.

Fruzsina

    

    

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot