Információ

Budai Gombolyda üzletünk júniusi programja

Budai Gombolyda üzletünk júniusi programja

Már megint nyár van.. Mire kettőt pislogtam, ismét eltelt néhány hónap.

Sok-sok darabot kezdtünk az év első felében, bizony sok-sok gyönyörű darab el is készült. (Igen.. tudom, már ígérrtem egy "így köttök/horgoltok ti" bejegyzést, de az az igazság, hogy már annyi darab van, s annyi elmentett kép, hogy - komolyan - órákba telne, mire összeraknék egy ilyen bejegyzést.. Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy kövesse üzletünk Facebook csoportját, amit az alábbi linken, vagy a Facebook-ba bejelentkezve a "Budai Gombolyda" keresést használva találhattok meg. A csoportban mindig minden darabot bemutatunk.)

És mivel sok darabot kezdtünk, be kell vallani, sok darab még (mindig) csak el van kezdve.. Jó lenne, ha a program fonalai mellé - mint mondjuk egy kupont - adhatnék "időt" is..

Vevő: Oké.. lesz egy adag fonal a Crashing Waves felsőhöz, 1 db 4,5 mm-es tű és egy CrashingWavesnyi kötésidő. Én (eladó): Persze, tessék (és írom a kupont:)

De ez csak vicc.. Sajnos ilyen termékem nincs. Mások az időgép feltalálásában bíznak, arra várnak.. hát, igen, az sem lenne rossz.. nekem jó lenne egy időnyerő is (mint amilyen Hermione Granger-nek van:)

Na, de viccet félre téve - a június ismét egy "laza" hónap lesz, reménykedve, hogy fogyatkozik a bekezdett és növekszik a befejezett darabok száma. Nekem már nagyon kellene...

Először is fontos, hogy újra indulnak a szerdai bevásárló napok. Június minden szerdáján más-más fonalakból válogathattok, természetesen kedvezményekkel!

                                                          

Első ilyen szerdai (június 7-i) akciónkban az Aliz fonalcsalád Bella és BellaBatik, a FibraNatura fonalcsalád CottonTrueSport és a LanaGatto fonalcsalád BabyCotton fonalaira tehettek szert a szokásos ár alatt. Ezek finom, kezeletlen 100 % pamut fonalak, amelyek mindegyike 50gramm/180 méteres kiszerelésben érhető el - a három fonal ráadásul kombinálható egymással:) Szebbnél-kényelmesebb nyári darabok készülhetnek belőlük. Bevezetése óta nagy kedvenc a Himalaya fonalcsalád Deluxe Bamboo fonala, amit pamut/bambusz keverék, s amit 100 grammos kiszerelésben (250 méter/gombolyag) kínálunk. Szintén ideális nyári darabokhoz - kötve és horgolva is. 

Az adott hét aktuális szerdai akciójáról folyamatosan - időben:) - tájékoztatást adunk!

Nyitásunk első évében - a nyári napfordulókor, Szent Iván éjjelének "apropóján" - megtartottuk az első Budai Gombolyda éjjelt. Vagyis egész éjszaka nyitva tartott az üzlet - egész éjjel kötöttünk, horgoltunk. Ez akkor legyen hagyomány - minden évben egy éjjel kötünk/horgolunk. Idén június 23-án pénteken tartjuk ezt a programot. A program részletei még kidolgozás alatt, de azt garantálhatom, hogy akciókkal, nyereményekkel, finomságokkal és a szokásos hangulattal várjuk valamennyi vásárlónkat. A programhoz a Facebook-on (Budai Gombolyda üzletünk oldala) "Esemény"-t hoz majd létre, ahol mindenről tájékoztatást adunk. Én ott leszek:) Egész éjjel... 

Június 28-án szerdán pedig - mert addigra mindenki tétlenül fog üldögélni:) - felülrők kezdett raglán ujjú pulóvert/kardigánt kezdettek velünk kötni, melynek nyakát rövidített sorokkal (is) formáz(hat)juk, tetszés szerint alakíthatjuk. Több változatot (kerek nyak, V kivágás, átlapolás, gombos, oldalt gombos.. ) is kidolgozok - mindenki olyat készít, amilyet szeretne. Fonaljavaslattal a program előtti blogbejegyzésben készülök. A program ingyenes, ha üzletünkben vásároltok hozzá fonalat - a munkát pedig magyar nyelvű, részletes leírás segíti majd.

                                                                 

Szóval, nyár ide vagy oda, meleg ide vagy oda.. kötni/horgolni kell:) Júniusban is várok mindenkit szeretettel!

Fruzsina 

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot