Információ

Június 21-én ismét Gombolyda szerda

Június 21-én ismét Gombolyda szerda

Harmadik Gombolydás bevásárló szerdánkon is különleges és sokak által kedvelt fonalakhoz juthattok hozzá

*** 15 % ***

kedvezménnyel.

Elsőként a nemrég bevezetett Himalaya/Rozetti Samba fonalra hívom fel a figyelmeteket. Ez a minden tekintetben egyedülálló fonal nagy sikerrel debütált:) Ha már nézegetted ezt a fonalat, esetleg ötleteket is gyűjtöttél hozzá, itt az idő, most kell belőle "bevásárolni". Fényes és színes, igazi nyári hangulata van! 

                                      

A LanaGatto fonalcsalád trend fonalai között mindig találunk izgalmas dolgokat. Több figyelemre méltó fonallal jött ki idén nyáron is a gyártó. Többek között a Miami nevű fonala is említésre méltó: 50 gr/155 méter, 92% pamut és 8% poliészter összetétele is ideális. Erős és/vagy visszafogott színei vannak - ki melyiket szereti. Hálós minták, strandruhák, egyéb nyári "magamra kapom" darabok előnyben :) 

                                               

Végül egy örök klasszikus: az Alize fonalcsalád Díva és Díva Batik fonala. 100 gr/350 méter (kiadós:), 100 % microfiber akril (könnyed, lágy lesz a kötött/horgolt darab, fénye van és nagyon könnyen kezelhető, formatartó). Kötve és horgolva is szeretjük. A színkínálata? Igen, az is szuper! Már csak választani kellene...

           

Szóval, holnapi újabb Gombolyda-szerdánkon is sok-sok fonallal várok mindenkit:)

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot