Információ

Júliusi első bevásárló szerdánk

Júliusi első bevásárló szerdánk

Ahogy már megszoktátok: ha szerda, akkor nálunk jól bevásárolhattok :)

Ezen a héten a bambusz alapanyagú fonalainké a főszerep. A bambusz fonalak alapanyaga a növény szárából kinyert viszkóz. Remek nedvszívó képességének köszönhetően kellemes viselet még a legmelegebb időben is. Enyhe fénye teszi elegánssá az elkészült darabokat. Az ebből az alapanyagból készült fonalak kiválóan alkalmasak nyári darabok készítésére, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Finom, fényes, lehelet darabok készülhetnek ezekből a fonalakból.

A bambusz kiemelkedően lágy, puha, és akár fehérneműként, ingként és pólóként, közvetlenül a bőrrel érintkezve is viselhető. Olyannyira, hogy sokan, akik a többi természetes anyagra allergiásak, nem tapasztalnak hasonló reakciókat a bambusz hordása közben. Ez az elemi szál a természettől fogva puha, és kerek mindenféle kémiai kezelés nélkül is, egyáltalán nem irritálja a bőrt.

A környezetbarát, a természetet minél kevésbé megterhelő technológiák terjedésével egyéb növények viszkóz tartalmából is készítenek ma már fonalakat. Ilyen például a banán fa levele, vagy a cukornád. Ez utóbbiból készíti a LanaGatto a Sugar nevű fonalát. Engem meggyőztek - kötni és horgolni is nagyon szeretem.

A bambusz alapanyagot pamuttal keverve szintén nagyon jó  minőségű és jó tulajdonságú fonalat kapunk. A FN Bamboo Jazz és a Himalaya Deluxe Bamboo fonalaink ilyenek - minden színükből szeretnék valamit készíteni...

Az alábbi fonalainkat kínáljuk tehát 

*** 15 % *** kedvezménnyel

Alize Bamboo Fine és Bamboo Fine Batik

Lana Gatto Sugar (én ezt nem hagynám ki a helyetekben:)

Fibra Natura Bamboo Jazz és Multi, valamint 

Himalaya Deluxe Bamboo (ez utóbbi CSAK a budai üzletben, személyesen érhető el!)

              

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot