Információ

Budai Gombolyda üzletünk júliusi programja

Budai Gombolyda üzletünk júliusi programja

Júliusi programunkban szerepel néhány "kötelező", alapdarab, egy kis újdonság, egy hihetetlenül gyönyörű horgolt takaró és egy izgalmas női felső. Nézzük sorban :)

Július 12-én szerdán egy kötött női kendőt kezdhettek el velünk - ez bizony, a Maluka shawl. A mintát Bea Schmidt tervezte, ingyenesen elérhető az alábbi linken. Egyszer már szerepelt ez a kendő üzletünk programjában, de ahogy már írtam: ez egy "kötelező" kendő, amit egyszer mindenkinek meg kell kötni. Csipkés szegély, érdekesen kötött kendőtest - amellett, hogy alkalmat ad néhány technika kipróbálására nagyon jó a kendő formája és mérete, jól kihasználható a hétköznapokban. Fonalajánlattal - hamarosan - külön blogbejegyzésben jövök majd.

                                  

Július 17-én hétfőn azokat várom szeretettel egy kis megbeszélésre, fonalválogatásra, időpont egyeztetésre, akik szeretnék elkészíteni Dedri Uys (Look At What I Made) Sophie's garden takaróját. A minta - eredeti nyelven és néhány fordításban - ingyenesen elérhető bárki számára itt, azonban - ahogy azt már megszoktátok - a velünk közösen horgolók munkáját magyar nyelvű leírás is segíti. 

                                          

Július 20-án csütörtökön várom azokat, akik egy kicsit másképp foglalkoznának a fonallal:) Makramé workshopot hirdetünk! Az alkalom minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre, a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk figyelembe venni. A program délután 16.00 órától 19.00 óráig tart. A részvételi szándékot üzletünk elérhetőségein kell jelezni. Az alkalom 1500,- Ft/fő, amely összeg nem tartalmazza az alapanyagok díját - azt üzletünk kínálatából lehet megvásárolni. 

      

Július 24-én hétfőn elkezdjük a Sophie's takarót :)

Július 26-án egy másik "kötelező" darab lesz a főszereplő, ez nem más, mint a horgolt SBS (South Bay Shawlette) kendő. A minta eredeti nyelven mindenki számára elérhető a Lion Brand Yarn oldalán, de egy egyszerű (google) keresés eredményeként a minta rajza könnyedén megtalálható. Ezt a kendőt kezdők is bátran elkészíthetik, 2 egyszerű sort ismételve növeljük a kendőtestet és csak egy féle pálcatípust kell használni. Ha még nincs ilyen kendőd vagy bátortalanul horgolsz: tt az ideje, hogy velünk készíts egyet!

                                                  

Augusztus 2-án szerdán és 7-én hétfőn pedig egy gyönyörű kötött/horgolt női felső elkészítésével próbálkozunk. A darabhoz nem találtunk mintaleírást, mindössze egy fotó áll rendelkezésünkre. Ez a darab kihívás - meglátjuk, mi lesz belőle:) 

   

Ugye, gyönyörű? Érdemes arra, hogy közösen kitaláljuk és elkészítsük.

Júliusban is várok tehát mindenkit, mert bár nyár van - kötni/horgolni ilyenkor is nagyszerű!

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot