Információ

Július 20-án fonal másképp - makramézz velünk

Július 20-án fonal másképp - makramézz velünk

Július 20-án csütörtökön várom azokat, akik egy kicsit másképp foglalkoznának a fonallal:)

Makramé workshopot hirdetünk! Az alkalom minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre, a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk figyelembe venni. A program délután 16.00 órától 19.00 óráig tart. A részvételi szándékot üzletünk elérhetőségein kell jelezni. Az alkalom 1500,- Ft/fő, amely összeg nem tartalmazza az alapanyagok díját - azt üzletünk kínálatából lehet megvásárolni. 

Alapanyagnak több fonalunkat is ajánljuk. Például a kedvező árfekvésű Himalaya Home Cotton (85% pamut/15 % poliészter, 100gr/160 méter). Használhatunk még egy - a készítendő darab jellegének megfelelően vastag - akril fonalat, a Himalaya fonalcsalád Everyday Big (100 % antipilling akril, 100gr/80 méter) fonalát vagy az Alize fonalcsalád CottonGold Plus (50%akril,50% pamut, 100gr/200 méter) fonalait. És aki egy kicsit "elegánsabbat" szeretne, az választhatja a Himalaya fonalcsalád Silky Touch fonalát (100 % poliészter, 100 gr).

És tulajdonképpen egy véknyabb tekercs pólófonal is kiválóan alkalmas lehet akkor, ha virágtartót szeretnénk készíteni - főleg egy viszonylag nagyobb cseréphez/virághoz.

                 

Elsajátíthatunk néhány alapcsomót, elkezdhetünk egy virágtartót. Érdemes kipróbálni ezt a technikát is. A továbbiakban (az internet kínálta lehetőségeket kihasználva) önállóan is dolgozhatunk: sok részletes útmutatót (rajzzal, képpel, videóval) találhatunk. Természetesen nem csak virágtartót lehet ezzel a technikával készíteni, hanem például ékszereket, használati tárgyakat, kiegészítőket. A választott/felhasználni kívánt fonal jellegéhez igazodva készíthetünk izgalmas darabokat.

 

Gyalus Katalinnal várunk mindenkit szeretettel!

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot