Információ

SBS kendő horgolás és akciós szerda

SBS kendő horgolás és akciós szerda

A Lion Brand Yarns (egy amerikai fonalbolt-hálózat) egyik tervezőjének a mintája az egyik legkedveltebb és talán a legtöbbet horgolt kendő minta, amit csak úgy emlegetünk, hogy "SBS".

Ez a kendő minta az említett áruház weboldalán South Bay Shawlette néven található (regisztrált felhasználóknak ingyenes!). Az eredeti mintát ezen a linken találjátok. De ehhez a kendőhöz (egy egyszerű Google-kereséssel) könnyedén  találhatunk "rajzos" leírást, horgolási útmutatót. Aki még nem horgolt SBS kendőt, az nem is horgol igazán:)

Üzletünk júliusi programjában orvosolhatod a dolgot: ha még nincs SBS kendőd, itt az idő! :) Ezt a kezdőknek is bátran ajánlott darabot kezdhetitek el velünk most szerdán. Természetesen akkor is szívesen látunk, ha már horgoltál SBS kendőt, de szívesen készítenél újat, új fonalból :)

Témanapunkon mindenkit várunk szeretettel és most különleges fonalajánlattal. Ami azért különleges, mert ez a mostani szerda az utolsó szerda júliusban. Ha pedig szerda, akkor Gombolyda:) 

                                              

Úgy gondoltam, hogy összekötöm az akciót az üzlet programjával, tehát ezen az utolsó akciós szerdán azokhoz a fonalakhoz juthattok hozzá

*** 15 % ***

kedvezménnyel, amelyekből horgolhattok SBS kendőt (is). 

Nézzük csak: Alize Bamboo Fine és Batik, Alize Díva és Batik, Alize Bella és Batik, Plassard Ravinala, Schachermayer Tahiti, esetleg LanaGatto Primula vagy Ninfea. Ezek közül bármelyiket is választjátok, remek kendők készülhetnek.

Az akció a Budai Gombolyda üzletre vonatkozik, kizárólag július 26-án szerdán. (A kedvezménnyel más kedvezménnyel nem vonható össze és csak a készlet erejéig érvényes!)

Fruzsina

 

4Hozzászólások

  • Avatar
   Faltáné Kondér Bea
   márc 5, 2021

   a fent látott SBS kendő rajzos leírását szeretném

  • Avatar
   Faltáné Kondér Bea
   márc 5, 2021

   a fent látható SBS kendő rajzos leírását szeretném.

   • Avatar
    Fruzsina
    márc 12, 2021

    Kedves Bea, az alábbi linken ingyenesen letölthető a mintaleírás, rajzzal. https://www.ravelry.com/patterns/library/south-bay-shawlette

   • Avatar
    Fruzsina
    márc 12, 2021

    de a ravelry-s linknél reigsztrálni kell, talán kicsit nehézkes. itt egy másik link, ahol a rajz elérhető: http://kataalkot.blogspot.com/2016/06/az-eslo-sbs-de-nem-az-utolso.html

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot