Információ

Szülinap után ZÁRVA

Szülinap után ZÁRVA

Ahogy azt már biztosan mindenki tudja, Margit krt. 24. sz. alatt található üzletem, a Budai Gombolyda utoljára 2017.  szeptember 23-án volt nyitva. Azóta, aki arra jár, már csak a portált találja - az üzlet elköltözött.

Bizony - egy huszárvágással (ahogy egyébként szinte mindent csinálok...) döntést hoztam és az önálló üzletvezetést feladva, összeolvadtam a Teréz körúti üzlettel, ami épp most talált egy tágas, kényelmes üzlethelyiséget, ahol bizony a két bolt berendezése, készlete jól megférnek egymással. Nincs itt és ott - most már csak József körút van:)

Az új üzletben apránként berendezkedtünk. Még van néhány csinosításra, javításra, kitalálásra váró dolog - de minden nappal "otthonosabb" lesz. Ezentúl itt tartjuk - megszokott - foglalkozásainkat. A programokról itt is találtok majd bejegyéseket, de mostantól elsősorban a Gombolyda oldalának blogbejegyzései között találjátok az újdonságokat, közös kötéseket, hogolásokat, egyéb tudnivalókat.

Arra biztatok mindenkit, hogy ezentúl is kössön, horgoljon - a segítségemre mindenki ezután is bizton számíthat. 

Ha még nem vagy tagja a Gombolyda - közös kötés/horgolás csoportnak (link közvetlenül a csoporthoz), akkor jelentkezz, mert a Budai Gombolyda FB csoportjának frissítése mostantól leáll - új tagokat már nem fogadunk, bejegyzéseket nem teszünk közzé. Az elkészült darabokat is a közös (nagy) csoportban mutatjuk majd be.

Én úgy tekintek erre a megváltozott helyzetre, mint egy még jobb dolog kezdetére :)

Várok mindenkit szeretettel a József körút 15. sz. alatt található új üzletben.

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot