Információ

Gombolyda üzletünk januári programja

Gombolyda üzletünk januári programja

A Gombolyda budapesti üzletében januárban is programokkal várjuk kedves vásárlóinkat! Ismét igyekeztünk olyan darabokat választani (kötve és horgolva), amikben új technikákkal is megismerkedhetünk, illetve örömmel porolhatjuk le a már megszerzett tudást. Reméljük, mindenki talál kedvére valót.

Az új évben igyekszünk azokkal is „együtt” dolgozni, akik nem tudnak személyesen eljönni üzletünkbe – ehavi programunkból 3 darab is olyan lesz, amihez online (Facebook csoport segítségével) is lehet csatlakozni. A programokhoz – ahogy azt részt vevőink már megszokhatták – mindig magyar nyelvű leírás tartozik, továbbá igyekszünk teljes körű segítséget adni ahhoz, hogy a darab valóban elkészüljön. Ez a lehetőség most már országosan is elérhető lesz – hisz a FB csoport segítségével megoszthatjuk a fordításokat, videókat, tapasztalatokat.

Nézzük akkor sorban, mivel is várunk ebben a hónapban :)

Január 5., péntek

Lollipop Brioche sapka kötve – az ún. „brioche (brios) kötés” technikával

A darabot Raina K tervezte, az eredeti angol nyelvű (ingyenes) mintát az alábbi linken találjátok: https://www.ravelry.com/patterns/library/lollipop-brioche-hat

                                     

Ez a darab online is köthető lesz – a fonalajánlást a Gombolyda - közös kötés/horgolás FB csoportban, magát a Lollipop sapka FB csoportját pedig az alábbi linken érhetitek el - várunk mindenkit szeretettel, kössük meg ezt a csodaszép sapkát minél többen!  https://www.facebook.com/groups/308302176348049/

Január 10., szerda

Escargot kötött sapka

                                 

A darabot Veronica Parsons tervezte, az eredeti angol nyelvű mintaleírást az alábbi linken érhetitek el:

http://knitty.com/ISSUEwbis11/PATTescargot.php?printOption=printImages

A sapka kötése során az ún. rövidített soros technikát sajátíthatjuk el, vagy gyakorolhatják, akik már kipróbálták és szívesen készítik – a végeredmény egy garantáltan csinos, izgalmas sapka.

Január 17., szerda

Edlothia horgolt kendő

                             

A kendő igazi „minta-kavalkád”, amit tovább fokozhatunk egy kis „szín-kavalkáddal”.. Klasszikus háromszög fazonú kendő – mindazonáltal „örök” darabnak ígérkezik. Nagyon sok féle fonal jó lehet hozzá – igyekszünk nektek megtalálni a legmegfelelőbbeket.

Ez a darab online is horgolható lesz – a hozzá tartozó csoportot és egyéb információkat majd egy ehhez kapcsolódó, újabb blogbejegyzésben adjuk közzé.

Bízom benne, sokan kedvet kaptok hozzá :)

Január 24., szerda

Sagrantino kötött sálkendő

   

Ugye? Nekem is elállt a lélegzetem is.. A minta zseniális.. és a látszat ellenére (bár számolgatós) tulajdonképpen egyszerű. Szóval – én azt mondom, vágjunk bele. Ha azt mondom: Malabrigo fonalak? A válasz: igen! Bármelyik :)

A sálkendőt Unique Creazioni tervezte, az eredeti angol nyelvű mintaleírást az alábbi linken érhetitek el:

https://www.ravelry.com/patterns/library/sagrantino-shawl

A darab online is köthető lesz - – a hozzá tartozó csoportot és egyéb információkat majd egy ehhez kapcsolódó, újabb blogbejegyzésben adjuk közzé.

Január 31., szerda

Early Autumn kardigán

                                  

Egy mindig-mindenhová-csakiseztveszemfel kardigán, nyakrészén csipkemintával és csavarással, egyszerű vonalvezetéssel, fentről lefelé készítve, varrás nélkül. Meg kell kötnünk, mire jön a jobb idő :)

A darab Drops Design, az eredeti mintaleírást – magyarul is – megtaláljátok az alábbi oldalon:

https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=7054&cid=22

Összefoglalva:

A darabhoz javasolt fonalakból (a szükséges mennyiségben) 10 % kedvezménnyel válogathatsz (a kedvezmény nem vonható össze a törzsvásárlói kedvezménnyel!), a darab elkészítéséhez pedig személyes konzultációval és egyéb elérhető segédeszközökkel állunk rendelkezésre.

Az „online is” jelzéssel ellátott programokhoz otthon is tudsz csatlakozni. Ebben az esetben a programban való részvételhez jelentkezni kell az adott FB csoportba (erről mindig időben írjuk majd a részleteket!). A csoportban minden tag számára elérhető lesz a magyar nyelvű leírás és minden egyéb technikai szükséglet, ami az elkészítéshez kellhet.

Januárban is kössünk, horgoljunk.

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot