Információ

Egyszerű kardigán és egyebek...

Egyszerű kardigán és egyebek...

Egy gyors leltár:

- egyik kedves vásárlónk kérésére elkészült a Robert fantázianévre hallgató fiús szellőztető babazsák mintaleírása, valamint az elkészítéshez ajánlott fonalakkal bővült áruházunk kínálata

- készült még néhány CikkCakk sapka és Hannah fejpánt (felnőtt méretben is:) a Vasárnapi vásárnapra (lásd Facebook oldalunk bejegyzését a vásárral kapcsolatban!)

- megrendelésre megkötöttem a már bemutatott Hannah kardigánt és fejpántot egy 2 éves kislánynak

- elkészültem a Gombolyag magazin májusi számába szánt mintadarabokkal és azok leírásaival, hamarosan megjelenik

- kötöttem egy romantikus női felsőt, melyhez mintaleírás is készült (több méretben), s melynek megjelenéséről majd értesítem a kedves Olvasókat/Vásárlókat

- készülök egy tüneményes kislány szettel (már kötöm, egy ruhácska, egy virágokkal díszített fejpánt és egy kiscipő alkotja a szettet - a darabokhoz mintaleírás is készül:)

- szintén megrendelésre készítek egy raglán kardigánt, ami azért érdekes, mert a vállrészét színátmenetes fonalból kötöm, míg az ujjak végeit és a kardigán alját egyszínű fonalból - és hogy ne legyen olyan snassz az átmenet, ezért V alakban folyik át a két fonal egymásba (igen, lesz hozzá mintaleírás és fotó:)

- és természetesen kötöm az Alize Funny projektek harmadik darabját, egy hosszú, megkötős, zsebes, "kapkodós" kardigánt lányoknak.

És elkészültem egy régóta halogatott kardigánnal is, melyhez nem kevesebb, mint 10 méretben készítettem mintaleírást (3 hónapos kortól egészen 10 éves korig). 

Ezt a kardigán azért halogattam, mert ez egy úgynevezett "észnélküli" projekt:)

Egyszerre mindig több darab kötésem van bekezdve, felvázolva - s bizony némelyik nagy figyelmet igényel. Ezeket a darabokat nem lehet úgy kötni, hogy csak felkapom, kötöm, aztán majd folytatom. Ezekhez kényelmes, odafigyelős idő kell.

De kötni mindig kell:))) Tehát mindig van legalább egy nagyon egyszerű, odafigyelést nem nagyon igénylő kötésem is, amit tényleg csak hirtelen előveszek, amikor épp csak annyira van időm, hogy egy-két sort kössek. Vagy példéul ezek a darabok nagyon is megfelelnek a kötőklub alkalmaira, amikor azért - lássuk be - koncentráltan kötni szinte lehetetlen, hisz mindenkivel és mindenkinek a kötésével foglalkozunk. Na meg, olyankor szívesen cseverészünk is egymással - nem ajánlanám, hogy ilyenkor mondjuk egy bonyolult mintás kendőt kössön az ember, ha csak nem akar bontani...

A kardigán készítésének egyszerűsége indokolja, hogy teljesen kezdők is bátran belevágjanak, az áruház kínálatában sok szép színű fonalból válogathatnak hozzá kedves Vásárlóink.

Mindenkinek jó munkát, jó kötögetést kívánok!

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot