Információ

Totyogó napozók és spagetti pántok

Totyogó napozók és spagetti pántok

Megjelent a Gombolyag magazin következő, nyári száma, melyben ismét szerepel a 2tű (munkatársa, Szabó Edit Fruzsina)- azaz én:)

Totyogóknak való napozók és kicsit nagyobb kislányoknak való ruha és hozzá illő boleró készült:)

 

A napozók - fiús és lányos is - elején a nyakánál és az üleprésznél gombokkal záródnak, megkönnyítve ezzel az öltözést és a pelenkacserét. A darabok anyaga 100 % pamut, ami nagyon kényelmes viselet, még a nagyon meleg időkben is. A fonal strapabíró, lehet benne csúszni-mászni a homokozóban, majd este mosógépbe dobva könnyen kimosható. 

 

A kislányoknak készült szett egy hónaljtól csípőig egyenesvonalú, csípőtől bővülő, átlapolt szoknyarésszel kötött ruhácska, amit spagetti pántokkal viselhetnek a kis hölgyek. A ruhához boleró tartozik, ami épp csak a hátközépig ér, hogy fedje az erős napsütéstől a gyermekek vállát, illetve, hogy megvédjen a hűvös szellő ellen. A boleró két eleje igazodik a ruhácska elejéhez - gombként horgolt virágokat használtam. Ugyancsak horgolt virág díszíti a ruhát csípőrészen, ahol kezdődik az átlapolás.

 

Olyan csodálatos fonalak közül válogathattam, olyan remek alapanyagok és olyan színek állnak ma már rendelkezésre a kötni-horgolni vágyóknak és azoknak, akik szívesen vásárolnak kézzel kötött-horgolt termékeket, hogy már-már a bőség zavarától tartok. Ezt persze máris visszavonom: fonalból soha nem elég:)

 

Úgy érzem, hogy ismét sikerült igényes és valóban hordható/hasznos darabokkal megörvendeztetni titeket.

 

Mindenkinek sok szép elkészült darabot kívánok! Fruzsina


Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot