Információ

Szerdai foglalkozások és fontos információk

Szerdai foglalkozások és fontos információk

Engedjétek meg, hogy néhány információt megosszak veletek.


Korábbi vállalkozásom a 2tu.hu webáruház fonal és kötés/horgolás eszközök részlege megszűnt (ahogy azt már említettem), helyette személyesen várok mindenkit a vállalkozás új részlegében, a Gombolyda fonal- és rövidáru boltban, a budai oldalon, a Margit krt. 24-ben.


2tu.hu oldalunk ennek megfelelően átalakításra került - ezentúl a webáruház csak mintaleírásokat és kötött/horgolt mintadarabokat árusít. A már ismert, úgynevezett "Kösd mgad!" csomagjainkat  (egy-egy csomag tartalmazza az elkészítéshez szükséges valamennyi hozzávalót, a kötő/horgolótűt kivéve!) ezentúl Margit körúti üzletünkben lehet megvásárolni, az üzlet adott fonalból rendelkezésre álló valamennyi színéből és az elérhető kellékekkel kombinálva. 

Az oldal használata (szállítási és fizetési módok, megrendelések feldolgozása stb.) nem változott. Az viszont fontos változás, hogy valamennyi leírás olyan fonalakra optimalizált, amely Gombolyda üzletünknek a kínálatában szerepel!

A Kötött holmik között most még található olyan mintadarab, amely más forgalmazó/más gyártó fonalából készült - ezek korábbi darabok, mindenből (a terméknél megjelölt alapanyagból és méretben) 1-1 darab van, ezekből (ebben a formában) nem lesz utánpótlás. Helyettük folyamatosan frissítjük a készletet, immár Gombolydás fonalakból készítve.


Akciókról, mintaleírásokról, megvásárolható darabokról - egyszóval a két üzletág híreiről elsősorban itt a weboldalon, új blogbejegyzéssel adunk tájékoztatást. Az itt megjelent híreket osztjuk majd meg Facebook oldalainkon ("Budai Gombolyda" és "2tu.hu - Gombolyda" keresésekkel rátalálhattok). A Budai Gombolyda oldalhoz (azonos névvel) csoport is tartozik - ott lehetőségünk van kötetlen beszélgetésre, elkészült munkák megosztására, ötletek bemutatására, segítség kérésre, stb.


A bejegyzéssel egyidőben frissítettem a webáruház kínálatát a legutóbbbi Gombolyag magazinban szereplő leírásaim mintadarabjaival, mától ezeket is meg lehet vásárolni.


És még néhány szó az oldalak köré szervezett közösségi életről:

- minden pénteken délután "szabad foglalkozás" - közösen köthetünk, horgolhatunk, mindenki az épp aktuális darabjával haladhat egy kellemes társaságban, egymást segítve, támogatva

- minden szerdán "elkezdünk valamit" foglalkozások lesznek - ide azokat várjuk, akik a meghirdetett foglalkozás témáját szeretnék velünk elkészíteni.

Ezeken a foglalkozásokon két féleképpen lehet részt venni:
1. ha az ajánlott, szükséges fonalat az üzletben vásárolja meg valaki, akkor a foglalkozás ingyenes,
2. ha "hozott" anyagból dolgozik valaki, akkor a foglalkozás díja 1.000,- Ft/alkalom.
Jó hír, hogy az éppen aktuális darabhoz ajánlott fonal az adott hét szerdájáig mindig (az éppen megjelölt) kedvezménnyel vásárolható meg (amely kedvezmény összevonható a törzsvásárlói kedvezménnyel:).
Egy-egy ilyen szerdai foglalkozásra max. 8 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, amit érkezési sorrendben veszünk figyelembe. Jelentkezni pedig az üzletben személyesen, az üzlet elérhetőségein vagy FB oldalain lehet.

Első közösen kezdett darabunk a Frida névre keresztelt női gombos nyakbavaló. Hozzávalók: Himalaya Everyday Big fonalból 2 gombolyag, 8 mm-es kötőtű, 4 db gomb (szemjelölő, segédtű). Ezt a fonalat üzletünkben 09.23-ig 10 % (+ akár 10 % törzsvásárlói) kedvezménnyel lehet megvásárolni. A foglalkozásra még lehet jelentkezni!

FRIDA női gombos nyakmelegítő

Szinte biztos, hogy van olyan dolog, amit kifelejtettem, de igyekszem folyamatosan és konzekvensen frissíteni üzleteim valamennyi oldalát - segítve ezzel a ti "munkátokat" is.
Bízom benne, hogy mindenki mindent megtalál oldalunkon vagy üzletünkben, s azt is hinni szeretem, hogy (sok) mindenki megelégedésére tevékenykedek:)
Fruzsina

2Hozzászólások

  • Avatar
   Molnár Zsuzsanna
   okt 12, 2015

   Elkészítettem a sálat is és a sapit is mindkettő szép és jôl sikerült! Hála a kedves vezetőnek Fruzsinának, valamint a csapattársaknak! Köszönöm

   • Avatar
    Fruzsina
    okt 12, 2015

    És hála neked, mert a te kötéstudásod is kellett azért hozzá:) Remélem, majd láthatom a kész darabokat! Várlak mindig, szeretettel.

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot