Információ

Frida gombos női nyakmelegítő

Frida gombos női nyakmelegítő

A Budai Gombolyda üzlet első foglalkozásáról örömmel mondhatom, hogy nagyszerűen sikerült.
A jelentkezők nagy lelkesedéssel kezdték el velem a Frida női gombos nyakmelegítő kötését - s mindenkivel eljutottunk odáig, hogy otthon valóban elkészülhessen a darab. Ez nagyon jó érzés:)


Természetesen azok sem maradnak ki ezekből a közös kötésekből, akik személyesen nem tudnak részt venni - a foglalkozást követően az aktuális, meghirdetett darab mintaleírását feltöltöm webáruházunk mintaleírásai közé. Ezeknek a leírásoknak (jelképes) díja lesz: a foglalkozáson részt vevők is "fizetnek" érte (vagy fonalvásárlással vagy a foglalkozás egyszeri díjával).

A nyakmelegítő elkészítéséhez ismerni kell a csavart minta kötését (segédtűvel), ehhez egy korábbi videóban találhattok segédletet, itt:

csavarás segédtűvel


A mintaleírásokhoz ún. "Kösd magad!" csomagot is összeállítok, amelyet szintén kedvező áron lehet megvásárolni Budai Gombolyda üzletünkben. A csomag tartalmazza az elkészítéshez szükséges mennyiségű fonalat az üzlet aktuális kínálatából, szemjelölőt, gombokat - kötőtűt azonban nem. Ehhez a darabhoz 8 mm-es kötőtű ajánlott.


És ahogy már megszoktuk, az általam készített mintadarab is felkerült a webáruház kínálatába.
Következő heti foglalkozásunkról hamarosan jövök a részletekkel, addig is mindenkinek jó munkát kívánok!
Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot