Információ

Mintaleírások a szerdai foglalkozásokhoz

Mintaleírások a szerdai foglalkozásokhoz

A Frida gombos nyakmelegítő/sapka szett után az Alina poncsó következett, ezeknek a mintaleírása már szerepel áruházunk kínálatában. 

A következő néhány szerdai foglalkozásunkhoz kapcsolódó leírások feltöltésével most lettem kész. Megtalálhatók tehát mától a "Kösd magad!"-Mintaleírások menüpont alatt a

- Kerek horgolt kosárka

- Ovális horgolt kosárka

- NewTweed sapka/csősál szett és a 

- Mira kislány- és női mellény

mintaleírása. A sapka/csősál szett és a Mira női mellény általam kiötött mintadarabja is megvásárolható, megtaláljátok őket a Kötött holmik-Egyéb kötött holmik-Felnőtt darabok kategória  termékei között.

Ezen kívül az általam horgolt SBS kendő és a hozzá illő sapka szett mintadarabja is bekerült a kínálatba. Az SBS kendő minta egy ingyenesen, bárki által elérhető mintaleírás (általában rajzzal, a google kereső segít megtalálni), a hozzá illő sapkát pedig a - kendő mintája alapján - én terveztem. A sapka mintarajzát megtaláljátok az üzlet Facebook csoportjában (Budai Gombolyda).

Ahogy ígértem, hamarosan újabb videókat készítek, például meg szeretném mutatni - egy most készülő, már majdnem kész projekt kapcsán - hogyan készítem én a mackókötést, valamint  a horgolás alapjait is be szeretném mutatni. 

Hamarosan újabb hírekkel jövök itt is, addig is az üzletben várok mindenkit szeretettel!

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot