Információ

December 9-i szerdai foglalkozásunk

December 9-i szerdai foglalkozásunk

December 9-én, szerdán ismét foglalkozás a Budai Gombolydában. Idén már nem kezdünk új témát - igyekszik mindenki befejezni az éppen elkezdett darabjait.

Még készül néhány Maluka kendő:) Ehhez még lehet csatlakozni! Amellett, hogy gyönyörű csipkemintás kendőről beszélünk, az elkészítése egyszerű, a szükséges tudnivalók (és a tervező engedélyezett, ingyenes, magyar nyelvre fordított leírása) rendelkezésre állnak:)

Egy kendő már teljes egészében elkészült, íme: Molnár Zsuzsi munkája

Az üzlet FB oldalán már bemutatott, a Himalaya fonalcsalád Mercan Batik fonalából készült cikk-cakk mintás horgolt körsál elkészítéséhez szükséges tudnivalókat is "be lehet szerezni" üzletünkben. Egy ilyen darab karácsonyig még elkészülhet, az ajánlott fonal sok-sok színéből (színkavalkádjával) lehet válogatni: mutatom!

Ismét néhány megvásárolható mintadarabbal is bővült webáruházunk kínálata - érdemes körülnézni kész termékeink között is.

Mintaleírással idén már nem készülök, de hamarosan feltöltésre kerülnek a Gombolyag magazin őszi számában megjelent mintáim, melyeket 1 hétig ingyenesen lehet majd letölteni:) 

És természetesen - ahogy azt több helyen is ígértem - a szintén nemrég bemutatott sapka/csősál szett elkészítéséhez is szívesen segítek azoknak, akik üzletünkben vásárolják meg a szükséges fonala.

Hamarosan kiírom majd az ünnepi nyitva tartást és a még hátralévő találkozásokat is!

Mindenkinek jó kézimunkázást kívánok és várok üzletünkben mindenkit szeretettel:)

Fruzsina 

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot