Információ

Új mintaleírások az áruházban

Új mintaleírások az áruházban

A Gombolyag magazin nem régiben megjelent téli számában ismét szerepelnek mintaleírásaim.

Az egyik egy jól kihasználható mellény, melyet a kámzsa-szerű nyakpánt/gomboláspánt és az oldalán lévő gombok tesznek egyedivé.

     

Továbbá egy-egy "karácsonyi" mintás zoknileírás, fiúknak és lányoknak. Egy kis "ujjgyakorlat" - öt tűvel, fair isle mintával:) A következő képen a lányos színűt láthatjátok, menet közben:

A korábbi lapszámokban megjelent leírásokat - egy idő elteltével - mindig feltöltöm áruházunk kínálatába is. Most az őszi szám darabjainak a leírásai kerültek fel. FIGYELEM! 1 hétig (2015.01.06-tól 2016.01.13-ig) INGYENESEN lehet hozzájutni 4 új leíráshoz.

A darabok az alábbiak. Egy kislány ruha, melyet nyakrészén és alján csipkeminta díszít. A színátmenetes fonal adja a darab "extráját":)

A következő darab lehetőséget ad egy jó kis anya/lánya projekthez, hisz a már bemutatott kislány ruha elemeit felhasználva készült egy női felső is. A tesztek során készültek egy színű és színátmenetes darabok, sőt kombinált (felső részén átmenetes, alul egy színű) felsők is - mondhatom, mind nagyon jól sikerült. Íme, amit én kötöttem:

Készült egy egyszerű, ám annál trükkösebb boleró, amit például ünnepi kiegészítőként, de akár (egy eltalált színből) mindennapi viseletként is imádni lehet:

És természetesen a fiúkra (fiús anyukákra és nagymamákra) is gondoltam/gondoltunk: nekik egy rövid ujjú, elől gombos felső készüt, csibészes-zsebes, kantáros rövidnadrággal. A jól összepárosított színekkel különleges hatást érhetünk el itt is. Én kékeket használtam:)

A mintaleírásokat a "Kösd magad" kategóriában a Mintaleírások menü alatt a Mintaleírások részben találhatjátok. Ne feledjétek: egy hétig ingyenes:)))

Ja! És természetesen a hamarosan megjelenő tavaszi számban is lesz majd néhány izgalmas darabom! Lányoknak, nőknek! Nem a magazinban, hanem itt a weboldalon pedig hamarosan közzéteszek egy kapucnis kisfiú mellény mintát - igazán pasis lett!

Mindenkinek jó kézimunkázást.

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot