Információ

Wingspan kendő és egyéb darabok

Wingspan kendő és egyéb darabok

Január 13-i foglalkozásunkon szép számban kezdtünk Wingspan kendőt kötni. Majd mutatjuk a kész darabokat. A hangulatról nem kellett külön gondoskodni - csapatunk mindig nagyon jól érzi magát együtt és tárt karokkal fogadja az újakat is:)

Ismét adós vagyok néhány elkészült darabbal, a következő albumok megosztásával ezt pótolom:

Maluka kendők (sorrendben a készítők: Molnár Zsuzsanna, Fruzsina (én:), Szabóné Papp Zsuzsánna - és még Tóth Ildikó dolgozik egy gyönyörű kék színűn)

Frida-szett (Kővári Annamária Tünde munkái)

Horgolások 1., (Szabóné Papp Zsuszánna újrakészített újévi malacai és 4levelű lóheréje, valamint egy pöttöm neszeszer, Decsiné Marika gyönyörű cikk-cakk mintás körsálja, valamint Tóth Nelly szuper férfisapkája)

Horgolások 2. (Móczár Kati sapkája a CandySwirl minta alapján és a hozzá illő sálja a Mikulás-napi nyeremény fonalából)

Férfi pulóver (Katonáné Juhász Gabi "türelemjátéka")

Kötött ez+az (Decsiné Marika megkötötte unokájának "Jázmin" mellényemet a magazin utolsó számából, Hesz Irénke szettje az unokájának. Az a kesztyű! Meg kell zabálni:) Láng Ica is kikézbesítette a még decemberben kötött Frida szettjét a lányának. Szép!:)

Léni sapka/sál szett (Szénási Edit "egyenes" szettje, valamint Klári munkája a lányának. Buklé-ujjé!)

Horgolt kendő (Szabóné Papp Zsuzsanna, akit már csak úgy emlegetünk, hogy a "puskakezű" munkája ez a kendő. Annyira jó lett, hogy egy hamarosan következő szerdai foglalkozáson ezt is elkezdhetjük együtt:)

Kötött kendő (már értitek, miért hívjuk puskakezűnek? igen, ezt is Szabóné Papp Zsuzsánna készítette - megihlette a Maluka kendő. Vett egy szép szegélymintát, megkötötte, felszedte rá a szemeket, rövid sorokkal megkötötte a kendőtestet és tádám:)

És ez csak egy kis ízelítő:) A széles fonalválaszték minden darabjából tudnék mit készíteni.. és úgy látom (szerencsére:) mások is elcsábulnak.. lassan kipróbálják az összes fonalat.

Rajtam nem múlik - igyekszem mindig nagy érdeklődésre számot tevő darabokat együtt kötésre/horgolásra kiválasztani.

Nagyon örülök a sok lelkes kézimunkázónak és sok-sok elkészült darabnak, amelyek gyönyörűek, s amelyekre büszke lehet a készítője.

Továbbra is várok mindenkit szeretettel,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot