Információ

Március/április havi foglalkozások

Március/április havi foglalkozások

Körmellény

Gyermek és felnőtt méretben - az SBS kendő minta "körmellényesítve", saját tervezésben. A gGyermek méret készülhet például Lana Gatto Cannes fonalából 4mm-es tűvel, a felnőtt mérethez pedig - megfelelő tűvel - tulajdonképpen bármelyik fonalunk jó, ami egy picit még meleg.. Tavasszal hűvösek a szellők..

Horgolt tojások

Van a tarsolyomban néhány ingyenes minta és néhány műanyag és/vagy hungarocel tojás, no meg néhány hímőcérna. Hozz magaddal 1-es vagy 1,25-ös horgolótűt:)

Monica kendője

Egy csodálatos kötött kendő! S hogy egész nyáron viselhessük, készítsük el Alize Bamboo Fina fonalból - szigorúan egyszínűből. A foglalkozás 6 alkalmas, részről-részre haladunk, együtt. Ehhez 4 mm-es tű szükséges.

Sweet november kendő

Egyszerű, haladós kötött mintával készült kendő, finom rojtokkal a végén. Készítsük pamutból, mondjuk a Himalaya Denimből (nem árt a mintának egy kis cirmos színátmenet) vagy FN Cotton True Sportból, vagy akár a LanaGatto új fonalában a Baby Cottonbl. Ehhez a kendőhöz az Alize Bella fonala is kiválóan alkalmas. Az elsőhöz 5 mm-es, a többihez 3-as vagy 3,5 mm-es tű ajánlott.

Detti női felső

Aliza Díva és/vagy Díva Batik fonalból a Gombolyag magazin 2015/3 számában megjelent minta alapján. Hozd magaddal a magazinodat, vagy nálunk is beszerezheted. 4 mm-es tű szükséges a kötéshez.

Tavasz kendő

A Gomboylag magazin 2016/01 számában megjelent minta alapján. Hozd magaddal a magazinodat. Javasolt fonal LanaGatto Ottocapi.

Zokni

Ehhez hozz bármilyen fonalat, amiből szeretnéd elkészíteni. Javasolt legalább 3 mm-es tűhöz való fonal, ami szorosan van sodorva. A kötéshez 5 darabos zoknitű készlet szükséges.

Általános tudnivalók!

A foglalkozások a meghirdetett napon, nyitva tartási időben zajlanak. 15.00 óra körül kezdünk, általában lehet folyamatosan csatlakozni. A foglalkozások ingyenesek, ha a javasolt fonalat üzletünkből választjátok. A zoknikötős 2 alkalom 1.200,- Ft alkalmanként/fő.

Üzletünk FB csoportjában ( https://www.facebook.com/groups/1636015839979529/  ) folyamatosan jövök majd a részletekkel.
Várok mindenkit szeretettel!
Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot