Információ

Új mintaleírások az áruházban

Új mintaleírások az áruházban

Ahogy az már lenni szokott, a Gombolyag magazin korábbi lapszámaiban megjelent terveim, leírásaim immár a webáruházban is elérhetők, méghozzá 2016. május 31-ig INGYENESEN. Nincs más dolgod, mint regisztrálni és a kiválasztott leírást a kosaradba tenni. Ügyelj rá, hogy a kívánt méretet is tartalmazza a leírás! Amikor valamennyi termék a kosaradba került, végig kell vinni a "fizetés" folyamatát, de természetesen - a megadott időpontig - a végére is 0,-Ft marad a fizetendő összeg. Az így megvásárolt mintaleírásokat pdf formátumban, a regisztárciókor megadott email címedre kapod meg, ahonnan tetszés szerint ki is nyomtathatod. (A file olvasásához szükséges pdf olvasó program - többféle is - ingyenesen elérhető az interneten.)

Nézzük sorban a leírásokat! 

A 2015/04-es lapszámban szerepelt a METTA lányka mellény (a magazinban Jázmin néven!), ami egy praktikus, mindkét oldalán gombos, vastag fonalból készült mellény - jó szolgálatot tehet a hűvös reggeleken. Kezdőknek is ajánlott, a leírás pontos részletekkel segíti az elkészítést.

A 2016/01-es lapszámban szerepeltek az alábbi darabok:

- BABI barett fazonú kislány sapka

- POLLI magas nyakú lányka pelerin és a

- CSENGE kardigán és szoknya lányka szett.

A barett fazonú sapka örök klasszikus, ráadásul jól díszíthető - egyedi stílus szerint alakítható a viselőjéhez:) A pelerin szintén egy praktikus viselet, könnyű ám mégis hőtartó anyagból készült a darab, melynek egyszerűségét egy csipkemintával készített pillangóval dobtuk fel. A lányka szett igazi "habos" kislány darab, egy finom csipkemintával díszített kardigán és szoknya, melyeknek alja hullámosan/fordrosan van leláncolva. A szoknya dereka - ahogy az célszerű - gumiházzal készült. (Fontos megjegyzés: a Csenge szett kardigánja egy Himalaya Design továbbfejlesztett, beméretezett leírása!)

A megjelenített képekért köszönet a Gombolyag magazin weboldalának, ahol valamennyi lapszámot (és az azokban megjelent valamennyi darabot) megtalálhatjátok!

Válogassatok kedvetekre, s ne feledjétek - május 31-ig INGYENESEK a leírások. A mintaleírásokat megtaláljátok a "Kösd magad!"-Mintaleírások-Mintaleírások menü alatt, vagy főoldalunkon az Új termékek sávban.

Mindenkinek jó kötést/horgolást kívánok:)

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot