Információ

Üzletünk június programjai

Üzletünk június programjai

Üzletünk júniusi programjában is mindenki talál kedvére való darabot, kötve-horgolva. A választható projektekről itt találtok képeket.

2016.06.08-án, szerdán máris a SummerFling horgolt kendővel kezdünk, javasolt fonal az Alize fonalcsalád Díva Batik fonala. Ne felejtsd, ezt a fonalat a kezdés napján - a szerdai bevásárlós Gombolyda-napon - 15 % kedvezménnyel vásárolhatod meg. Ajánlott horgolótű méret: 4 mm-es. A kendőben - a lágy hullámokban - szépen érvényesülnek a fonal hosszan átmenetes színei.

2016.06.15-én szerdán (és 06.20. valamint 06.27. hétfőn) egy gyönyörű, hosszított fazonú, kényelmesen viselhető kötött csipke mintás kendőt kezdhettek el velünk. Javasolt fonal: Malabrigo fonalcsalád Lace fonala (illetve itt is használhatjuk a hűvös/selymes Alize BambooFine fonal egyszínű fonalait). Ajánlott kötőtű méret: 4 mm-es.

2016.06.17-én pénteken egy leheletfinom pelerint (Candyfloss) készíthetünk, ami bizony jól jöhet ebben az össze-vissza időben:) Javasolt fonal: LanaGatto SilkMohair vagy LanaGatto Mignon, ajánlott tűméret: 3-4 mm-ig (a kötés szorosságától függően).

2016.06.22-én szerdán egy igazi nyári top kötését kezdhetitek el velünk, amit egy finom/egyszerű lyukacsos minta díszít. Javasolt fonal a Himalaya fonal új fonala a Deluxe Bamboo, ami egy bambusz/pamut keverék fonal gyönyörű (nyári) színekben. Ajánlott kötőtűméret: 3-4 mm-ig (a kötés szorosságától függően).

2016.06.24-én pénteken üzletünk egész éjjel nyitva tart, Szent Iván éji Gombolyda elnevezéssel változatos programokkal készülünk, illetve napi vásárlóink között értékes ajándékokat sorsolunk ki hajnalban:) Várok mindenkit szeretettel! (A linken üzletünk FB oldalát, annak bejegyzéseit tekinthetitek meg - ha valaki még nem ismerné, nem haragszunk meg a kedvelésért:)

2016.06.29-én szerdán horgolható (utcai viseletre is alkalmas, Prym márkájú) cipőtalpakra szandált és/vagy cipőt horgolunk. Javasolt fonal az Alize fonalcsalád Bahar fonala, ajánlott horgolótű méret: 2-3 mm-ig (a horgolás szorosságától függően). Ehhez a projekthez a Plassard gyártó új fonalai, a Gong Imprime és a Gong Jacquard is tökéletes:)

2016.07.01-én pénteken pedig egy kardigánt készítünk, fenről lefelé kötve, vállrészén levélmotívumokkal díszítve. Javasolt fonal a Himalaya fonalcsalád MercanSport fonala, ajánlott kötőtű méret 3-3,5 mm.

2016.07.02-án a II. Swing (részleges kötésmód) tanfolyam 3. alkalma lesz, szervező/oktató: Zöllei Ágnes.

Remélem, jól telik a nyár első hónapja, s bízom benne, hogy sok szép darab készül júniusban is.

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot