Információ

Szent Iván éji Gombolyda/Üzletfelújítás

Szent Iván éji Gombolyda/Üzletfelújítás

Egy hirtelen (nem is saját, hanem egyik klubtagunk találta ki:) ötlettől vezérelve idén először (de nem utoljára!) Szent Iván éji Gombolydát hirdetett üzletünk. Ezen az éjszakán délután 4-től hajnal 6-ig nyitva tartottunk. 

Közös kötéssel és horgolással töltöttük az időt, mindenki tette, amihez kedve volt. Volt aki az éppen futó saját projektjén dolgozott, de ez az alkalom jó apropó volt arra, hogy üzlet-felújításunkhoz fonaltartó kosarakat és virágfüggöny-elemeket horgoljanak a részt vevők. Természetesen nyeremények fejében:) Több kategóriában is sorsoltunk a nap végén - akarom mondani másnap hajnalban:) 

Úgy hiszem, kiválóan éreztük magunkat, a meleg (mert az volt) és a helyhiány (mert sajnos az is volt.. jövőre, ígérem, okosabban szervezkedünk:) ellenére is. Finom csibetöpörtyűt ettünk csemege uborkával, volt torta, majd a kellő pillanatban pezsgő és egy kis finom fehér bor is akadt..

Gyönyörű darabok készültek, amiket szívesen használtam fel a mostanra elkészült, megújult üzletünk díszítéséhez. Az üzlet előtt található - eddig más által használt - kirakatot mostantól üzletünk használja:) Ehhez kellett egy "picit" dolgozni - kibontottunk egy kis falat, és átalakítottunk ezt-azt. A végeredmény csodás lett - mostantól egy tágasabb, fényesebb, természetes fénnyel megvilágított, szellős üzletben találkozhatunk, ahol öröm fonalat válogatni és öröm együtt munkálkodni.

A Szent Iván éji Gombolydából hagyomány lesz, falat azonban nem szeretnék többet bontani:)))

Nézzétek meg a programon készült fényképeket és üzletünk új berendezését:)

Most végre volt egy kis időm (bár most is alig tudtam rászánni magam a weboldal szerkesztésre, hisz addig is horgolhatnék vagy köthetnék:), lassan utolérem magam. Még elkészítem a július/augusztus havi programkiírást és nagyon remélem, hogy a következő "nekifutásra" elkészülök az összes félben/harmadában megírt leírásaimmal is. 

Hamarosan jövök,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot