Információ

Adós maradtam a július/augusztusi program meghirdetésével..

Adós maradtam a július/augusztusi program meghirdetésével..

..mert olyan hirtelen nyakamba szakadt a nyár.. és mert valóban annyi program volt, hogy néha csak kapkodtam a fejem.

Szerencsére egyre többen jártok az üzletbe, a programokon nagy számban vesztek részt, ez viszont azt is jelenti, hogy nekem egyre több munkám van - és egyre kevesebb időm jut a weboldal szerkesztésre és egyebekre.

(Azt el sem mondom, hány mintaleírásommal vagyok félig-meddig kész.. nehéz időt szakítani a befejezésre.. de, remélem, sort tudok majd erre is keríteni.. egyszer..:)

Júliusban és augusztusban is az egyik fő téma a Tides of Change szőnyeg volt - legalábbis nekem. Egy remek minta, amit nagyon jó horgolni, mert változatosak az egy körön belül használt öltések. Különböző magasságú pálcákkal és színek váltakozásával 3D hatású lesz a kész darab. (Most szeptember eleje van, kb. a 2/3-ánál járok a szőnyegnek.. sok minden mást is készítettem mellette.. néha félretettem, bevallom.. nagy és meleg:)

Készítettünk egy laza kötött női felsőt, rafinált ujjmegoldással, horgoltunk egy mellényt, aminek az alja egységekből készült, aztán horgoltunk női felsőket és még sok minden mást...

Akik figyelemmel kísérik üzletünk FB oldalát és tagja FB csoportunknak (Budai Gombolyda néven található), azok nyomon követhették a programok alakulását és láthatták a bemutatott, kész darabokat.

További magyarázkodás helyett inkább  nektek is, itt is megmutatom, mennyi minden készült az utóbbi két hónapban.

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot