Információ

Szeptemberi programunk/Születésnap

Szeptemberi programunk/Születésnap

Szeptemberi programunkat megtaláljátok itt:)

Tapestry horgolás tanfolyamunkat FB oldalunkon/csoportunkban még augusztus elején meghirdettük, ez az alkalom nagyon gyorsan betelt, de mivel nagyszerűen sikerült (képeket a célról és a kezdetről mutatok nektek is), szervezünk még. Érdemes figyelni oldalainkat.

12-én hétfőn egy horgolt vállkendő (Evening Evelyn) lesz a program, amihez 4mm-es horgolótűvel a LanaGatto fonalcsalád két fonalát, a Supersoft-ot és a Calico-t ajánlom. A minta ingyenes, Drops design. (A garnstudio.com oldalon a nevére keresve magyar nyelvű mintaleírás található.)

14-én szerdán a Tapestry tanfolyam 2. alkalma lesz. Folytatjuk az oldal mintázással és a zárórész/fül készítésével. Valamennyien a Himalaya fonalcsalád Silky Touch fonalával dolgozunk, 4 mm-es tűvel. Ez a fonal ideális ehhez a projekthez, a színválasztéka pedig igazodik a készítendő darabok színvilágához. Eredetileg Kolumbiában készítenek ilyen technikával, ilyen táskákat (például, de mást is:) - élénk, vidám színekből mutatnak jól a darabok.

16-án pénteken SZÜLETÉSNAP:)

1 éves a Budai Gombolyda! A születésnapjon - nyitva tartási időben, 13.00-18.00 óráig) kedvezményekkel (részletek picit később), nyereményjátékkal és tortával várjuk kedves vásárlóinkat.

*** Nyereményjáték kétféle is lesz: 

egyrészt a napi vásárlók (név/elérhetőség bekerül a nyereményes zsákba:) között kisorsolunk egy 4000,- Ft értékű vásárlási utalványt.

másrészt - mivel üresek a bolt előtti oszlopok - a boltban található maradékfonalakból nagyinégyzetet lehet a helyszínen horgolni. A készítők közül szintén sorsolunk egy nyertest, akinek a nyereménye szintén vásárlási utalvány lesz, 2000,- Ft értékben.
Én már készülődök:)

19-én hétfőn a Cascade Yarn egyik kötött sapkáját kezdhetitek el velünk, a modell neve: Boliviana. (Fonalajánlat később, FB oldalunkon!) A részt vevőket magyar nyelvű leírás segíti.

21-én szerdán egy gyönyörű női kardigánt kötünk, ezt már most tudom, hogy a Himalaya fonalcsalád Everyday vagy ED NewTweed fonalából érdemes készíteni, 5 mm-es tűvel.

26-án hétfőn egy gyönyörű, csipkemintás stóla lesz terítéken, kötve. Szintén Cascade Yarn design, a modell neve: Forest Hill LaceScarf. Ehhez a darabhoz szintén készül fordítás:)

28-án szerdán pedig kendőt köthetünk együtt, szintén egy Drops modellt, ami még nincs elnevezve - talán majd meg is tehetjük - így a száma alapján kereshetitek meg: 129-37. 

Amihez most nem javasoltam fonalat, ahhoz is lesz ajánlat - kisvártatva kigondolom, melyik milyenből volna jó. 

Péntekenként pedig a szokásos közös kötős/horgolós alkalmakon mindenki haladhat a már elkezdett darabjaival - mindig nagyon jó hangulatban szoktak telni a délutánjaink.

Várok mindenkit szeretettel, valamennyi programunk érdekes - mindenki találhat kedvére valót!

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot