Információ

Üzletünk novemberi programjai

Üzletünk novemberi programjai

Novemberi programunkat mindjárt  - vagy még mindig:) - két sapkával indítjuk. A Hinagiku hat egyszerű, de annál hatásosabb kötésmintával készült, "alap" darab. A TreasureSlouchy hat pedig egy ún. slouchy fazon, ami színátmenetes fonalból és mintahasználatával lesz izgalmas.

                     Hinagiku       TreasureSlouchyHat

Idén is készíthettek velünk ajtót díszítő, "kopogtató" koszorút - ezúttal "mikulásost":)

                                                                 

Rafinált eleje megoldással egy női mellény is felkerült a "kínálatba" - biztos vagyok benne, hogy szép darabok készülnek a választható szépséges fonalakból. Részletek - ahogy az összes többi darabhoz is - később itt, illetve üzletünk FB csoportjában ( FB ) jelennek majd meg, folyamatosan. 

                                                            

A karácsonyi készülődéshez hozzá tartozik a karácsonyfa- és egyéb díszek felülvizsgálata, néhány új darab készítése/beszerzése. A horgolt karácsonyfa díszek (hópelyhek, magyal, toboz, fenyőfa, csillagok, egyebek) gyönyörű, egyedi díszítést tesznek lehetővé. Készítsd ezeket velünk:)

                                                            

Ha már elkészült a sapkánk és van mellényünk is, csak egy-két sál hiányzik, hogy teljes legyen a téli szettünk. Novemberben egy csipkemintás körsálat és egy jól kombinálható csősálat készíthettek velünk. Nem is tudok választani... nyilván, mind a két darabot el fogom készíteni:)

                                                 

Végül, hogy a lábunk se fázzon, kössünk zoknit. Nem is akárhogy: kezdjük az orrán, két irányba indított kötéssel, majd a sarkot kössük rövidített sorokkal. Zoknikötés foglalkozásaink (2 alkalom) 2000,- Ft/fő, fizetős alkalmak.

                                                                      

December 5-én pedig egy gyönyörű horgolt kendőt készítünk - ez maradjon most még meglepetés!

Úgy érzem, ismét klassz dolgokat találtam - remélem, nektek is tetszenek. Várok mindenkit szeretettel. Ne feledjétek, részletekkel (javasolt fonalak, ajánlott tűméretek, stb.) folyamatosan jövök majd, és ahogy már említettem, érdemes szemmel tartani üzletünk FB oldalát és csoportját.

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot