Információ

Üdvözöljük Harrison Ford-ot kötőkörünkben!

Üdvözöljük Harrison Ford-ot kötőkörünkben!

Ez egy rendhagyó bejegyzés - nyilván nem lesz ilyen minden nap..

Többször is előfordult már, hogy színházi díszletezők, filmprodukciós irodák képviselői kellékeket, díszleteket kerestek üzletünkben.

Azonban ami a minap történt, az feltétlenül említésre méltó..

Egy hölgy (fiatal, angolul heves telefonokat bonyolító) vásárló nézelődött.. Felajánlott segítségemre azt mondta, hogy film díszlethez keres kék/barna/szürke fonalakat, kész vagy akár félkész darabokat és kötőtűt. Találtunk megfelelő holmikat, a kötőtű pedig a KnitPro Karbonz gyártmányú tűje lett.

Amikor már úgy tűnt, hogy elegendő kék/barna/szürke dolgot sikerült összeválogatni, akkor még megláttuk ezt is, meg azt is - szóval szép kis halom kerekedett, s a fiatal hölgy is (hála az inspiráló környezetnek - épp foglalkozás volt nálunk) felengedett. Nem mindig jön ki a lépés, hogy részletekről érdeklődjek, de most valahogy úgy alakult: egyszerűen meg kellett kérdeznem, mégis, milyen filmhez kellenek ezek.

S akkor azt mondta, hogy a Szárnyas fejvadász 2. forgatásához. Az utolsó, záró jelenethez, amelyben - kapaszkodjatok meg! - Harrison Ford (egy öregek házában) kötögetni fog...

Szerintetek? A székről majdnem leestem.. Mert hát, nem vagyok egy klasszikus "rajongó".. ez kétségtelen.. de Harrison Ford, mégiscsak Harrison Ford.. na. Ugye?

És felmerült a kérdés, hogy vajon tud-e kötni? És kedélyesen elviccelődtünk a hölggyel - semmi gond, ha esetleg nem, mert ugye az üzletben oktatás is folyik, tehát minden gond nélkül, nagyon szívesen adok egy-két órát Harrison Fordnak is:) 

Egyébként pedig - ahogy a híradásokból is tudjuk - roppant közvetlen és "hétköznapi" volt budapesti tartózkodása alatt.. Oké, ígérem, nem fogok nagyon meglepődni, ha beugrik egy alkalomra! (Majd legközelebb, ugyanis most 9-én elutazott - szünet van a forgatásban..) 

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot