Információ

Mikulás nap a Budai Gombolydában

Mikulás nap a Budai Gombolydában

MIKULÁS NAPI JÁTÉK menete a következő:

Vásárolj amit szeretnél, semmilyen összeghatár nincs és bármit tehetsz a kosaradba. Amikor úgy gondolod, hogy befejezted a vásárlást, jelezd nekünk, gyere a kasszához és húzz egy kedvezménykupont a Mikulás zsákjából.

Bontsd ki és nézd meg! Találsz rajta egy százalékot, ennyit levonunk neked a végösszegből. Ekkor már nem változtathatsz a vásárlás tartalmán.

A Mikulás  zsákja 1 darab 100%-os, egy darab 50%-os ,  sok-sok 25%-os, 20%-os, 10%-os és néhány 5%-os kupont rejt.

Tehát mindenképpen nyersz, ha ezen a napon nálunk vásárolsz, mert 5%-nál kisebb kupon nincs:-) A kihúzott kedvezménykupon semmilyen más kuponnal nem vonható össze. Ha viszont most kevésbé voltál szerencsés és 5%-os kupont sikerült kihúznod, akkor választhatsz, hogy esetleg inkább a törzsvásárlói pontodat vagy esetleg a Magazin kuponját szeretnéd beváltani. Természetesen többször is jöhetsz vásárolni, annak nincs akadálya. 

Lehet, hogy te leszel az, akinek elő sem kell vennie a pénztárcáját, mert kihúzod a 100%-os kupont? Minden üzletünkben megkérjük a legelső vásárlót, hogy Ő maga helyezze el a 
Mikulás zsákjában a nagyobb értékű kuponokat és ezt dokumentálni is fogjuk!100A jó hangulathoz lesz egy kis szaloncukor és süti is. No és persze segítünk neked fonalat választani, akár ajándékba is! 
(A kedvezmény alól egyedül az ajándékutalványok a kivételek!)

Mivel kedveskedünk még neked, ha eljössz hozzánk?

 - Feltöltjük a szuper akciós fonalkészletet, hogy azok közül is választhass! Megérkeztek a Burcum fonalak vidám színekben és már akció nélkül is igen jó árban vannak most nálunk, de természetesen rájuk is érvényes az akció.
- Hópehely-horgolóink között (3 hópehellyel lehet "benevezni" a játékba - keddig vagy aznap juttasd el az üzletbe:) kisorsolunk a nap végén egy Tulip Etimo (rózsaszín) horgolótűt a választott méretben. A kész hópelyhekkel pedig - immár hagyományosan - a bolt előtti oszlopokat díszítjük majd.

  - A Mikulás napi vásárlások után DUPLÁN JÁRNAK a pontok! A fizetendő összeg alapján számított pontokat megduplázzuk! Hosszú még a tél, így fel tudod használni őket később is. Nagyon várjuk, hogy még december közepéig megérkezik a      Himalaya szállítmányunk, bizony jó lesz majd ahhoz is felhasználni!
- Napi vásárlóink között (akik nevüket, elérhetőségüket bedobják a gyűjtőbe) pedig kisorsolunk egy kézimunkatáskát, a Cherry Designe Bag egyik gyönyörű darabját. Az üzletben található darabok közül tetszés szerint lehet választani.
 
Ezen a napon is a szokásos nyitvatartással várunk mindenkit, 13.00-19.00 óráig.

Én ott leszek:)
Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot