Információ

Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartás

 Az ünnepek előtt még 22-én (13.00-19.00 óráig), valamint 23-án (13.00-16.00 óráig) várom kedves Vásárlóimat. Csütörtökön "zserbó-parti" - már kisült a második adag, csak a csokimáz hiányzik a tetejére:)

Decemberre már nem írtunk ki programot - igyekszik mindenki befejezni a korábban bekezdett darabokat. 

Üzletünk a két ünnep között ZÁRVA tart, nyitás 2017. január 2-án, 13.00 órakor.

Jövő évben is szeretnénk folytatni foglalkozásainkat, programjainkat - közös kötések és horgolások, minden féle témában. Igyekszünk kihasználni széles fonalkínálatunkat, a programban szereplő darabok vagy saját tervezésű minták, vagy pedig ingyenesen elérhető, mindenki számára hozzáférhető minták alapján kerülnek kiválogatásra. A havi programot igyekszünk úgy összeállítani, hogy mindenki találjon benne kedvére való darabot.

Hamarosan jövök a januári program részleteivel és kedvcsináló képeivel.

Idén - a weboldal szerkesztés tekintetében - már csak annyi feladatom maradt, hogy mindenkinek békés, nyugalmas Karácsonyt és boldog új évet kívánjak:)

                                                 Képtalálat a következőre: „merry christmas yarn”

Nem, nem jövök most a fogadalmakkal.. Én olyat nem szoktam.. (de). Azonban azt remélem, hogy a weboldal/blogbejegyzés-szerrkesztés/minta- és termékfeltöltés a 2017-es évben egy kicsit gördülékenyebb lesz. 

                 Képtalálat a következőre: „happy new year yarn”

Az ünnepi készülődésben és a családi jövés/menésben azért néha öltsetek egyet-egyet. (Nem, azt sem mesélem el, hogy már mennyi fonalat cipeltem haza és táraztam be a a két ünnep közötti napokra.. Úgyis tudjátok ti is, milyen az, amikor minden fonal "valami akar lenni":)

-Szeretettel,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot