Információ

Üzletünk januári programja

Üzletünk januári programja

Először is mindenkinek még egyszer boldog új esztendőt kívánok! Ha rajtam áll, biztosan nem maradtok megköthető, meghorgolható darabok és fonal nélkül:)

Januári programunkban kapucnis kardigánt, fair isle mintával díszített pulóvert, egy "hullámos" sapka-sál szettet, egy gyönyörű csipkemintás (nem szokványos formájú) kendőt köthettek és egy csipkemintás körsálat horgolhattuk velünk. Programon "kívül" készül még néhány szoknya (a Gombolyag magazinban megjelent Hanga loknis aljú kislány ruha mintám szoknyarészének leírását felhasználva loknis aljú szoknyát kötünk), valamint a Plassard gyártó MAIA fonalához (egy gombolyag=egy pulóver) találtunk egy - a fonal átmenetét, csíkjait "tompító" - chevron mintás fazont.  Aki szeretne ilyen szoknyát  vagy pulóvert, szintén csatlakozhat bármelyik pénteki napunkon. No, de nézzük egyenként:

Január 11-én, szerdán: a garnstudio egyik szettjét köthetitek meg velünk:

                                                     

Január 16-án, hétfőn: Lacy Shells Scarf - azaz csipkemintás körsál (tervezte: Hannah Wadsworth) horgolás. A darab igen    

mutatós:

                                                      

Január 18-án, szerdán: Elinor's Mistery kapucnis kardigán (design by garnstudio). Alapdarab:)

                                                       

Január 23-án, hétfőn egy érdekes technikával, az úgynevezett dominó-mintával kötött sál lesz a program - gyönyörű színátmenetes fonalaink bármelyikéből elkészíthető. (A minta még nincs elnevezve: 126-37-es számmal található meg a Drops Design oldalán.)

                                                         

Január 25-én, szerdán az lesz, ami még nem:) Megtanulunk fair isle mintát kötni, mindjárt egy pulóver felső részében:) Remek mintát találtam hozzá!

                                                         

Január 30-án hétfőn és február 1-én szerdán pedig a cascade yarn tervezője (Kay Meadors) egy csodálatosan szép csipke kendőjét kezdhetitek el velünk - a Plassard gyártó Ravinala fonala egyszerűen tökéletes hozzá:)

     

A pontos részletekkel - fonalajánlásokkal, tűméretekkel és egyéb tudnivalókkal - folyamatosan, a programot megelőzően jelentkezem majd.

Alig várom, hogy mindenkivel újra találkozzak:)

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot