Programok a József körúti Gombolyda üzletben

 

Kedves Érdeklődők!

Gombolyda üzletünkben minden hónapban szervezünk közös kötés/horgolás alkalmakat. A havi programba időszerű darabok kerülnek, rendszerint kötés és horgolás vegyesen. A meghirdetett darabokhoz (ingyenes, magyar nyelvű) leírást biztosítunk a részt vevőknek, a darab elkészítéséhez szükséges technikákat közösen megbeszéljük, megtanuljuk. A programokat általában hétfői és/vagy szerdai napra hirdetjük meg, 15.00 órától várjuk a részt vevőket (legkésőbb 18.00-ig lehet érkezni az adott témanapon). 

A programokon való részvétel ingyenes, ha a darabokhoz javasolt fonalakból üzletünkben vásárolsz. A hétfői vagy szerdai témanapokon bekezdett darabokkal pénteken - a szabadon kötögetős/horgolgatós alkalmunkon - is várjuk kedves vásárlóinkat.

A havi programról, az adott témanap fontos tudnivalóiról, javasolt fonalakról, tűméretekről, szükséges kellékekről weboldalunk "Legfrisebb hír" menüje alatt található blogbejegyzésekben és a www.gombolyda.hu központi weboldalunkon kapsz információkat. 

Részvételi szándékodat jelezheted az üzlethez kapcsolódó Facebook csoportban (Gombolyda - közös kötés/horgolás) vagy az üzlet elérhetőségein, vagy akár személyesen, az üzletben.