Kézi kötő (is) vagyok.. Mindig nagy örömmel tölt el, ha ezt elmondhatom, mert olyan klasszul hangzik, ugyanakkor annyira egyszerű..

Gyerekként tanultam meg kötni, volt néhány jól sikerült, viselhető darabom, aztán a fiaimnak még kötöttem, majd hosszú évekre félretettem a tűket - annyi mást hozott az élet.

De nemrégiben néhány olvasmányélmény (Péntek esti kötőklub, A dívák nem kötnek) miatt előkerültek a tűk, majd elindultam fonalat venni.. És kinyílt számomra egy új világ!

Nos, azóta kötök.. mindig.. néha tű és fonal nélkül is, csak úgy fejben.. keresem a korlátaimat ebben a témában, folyamatosan. Számomra - amellett, hogy ez egy kellemes kihívás - pihentető a kötés (a monotonitása lenyugtatja a mozdulatokat és a gondolatokat is), így aztán ezen a szálon indulva kötöttem magamnak egy álmot is.

Remélem, hogy ez a webáruház csak az első állomás.

Frissítés:)

Igen, ez a webáruház volt az első lépés a fonalboltom felé:) 2015. szeptember 16-én megnyitottam Gombolyda fonalboltomat a város budai oldalán!

Most végre kedvemre foglalkozhatok a fonalakkal! Ilyen inspiráló környezetben jobbnál-jobb ötletek pattannak ki a fejemből - sőt, a kötés mellett megtanultam (na jó, még tanulok:) horgolni is.

Egyszerűen nem is tudok elképzelni jobb (szabad idős) elfoglaltságot - és higgyétek el, semmit nem ront az örömből és sikerélményből, hogy mostantól ez a "munkám".

A Budai Gombolyda üzlet 2017. szeptember 23-án összeolvadt a Teréz körúti üzlettel és a két üzlet teljes kínálata egy kényelmes, tágas, fonalas polcoktól roskadozó új üzletben, a József körút 15. sz. alatt található helyiségben vár mindenkit

A munkát ott "folytatom", ahol "abbahagytam:) A fonalszerelem továbbra is megmaradt. 

Újabb frissítés!

A fonalszerelem töretlen, azonban a Gombolyda üzletben való munkámat befejeztem, a továbbiakban ezen a webes felületen, illetve a webáruház FB oldalán vagyok elérhető. 

Szabó Edit Fruzsina