Információ

5 éves az első Gombolyda

5 éves az első Gombolyda

Május 12-én ünnepli a(z első) Gombolyda az 5. születésnapját, ünnepelj te is velünk!

Ezen a napon a szülinapos ajándékoz, remélve, hogy örömöt szerezhet törzsvásárlóinak.
Sok-sok mindennel készülünk minden Gombolyda Fonalboltban. 

Mivel készülünk számotokra?

1. Nyereményjáték. Évek óta játsszuk ezt a játékot, amely nagyon népszerűvé vált, így május 12-én is húzhattok egy nyereménykártyát. Így működik:
Vásárolj amit szeretnél, semmilyen összeghatár nincs és bármit tehetsz a kosaradba. Amikor úgy gondolod, hogy befejezted a vásárlást, jelezd nekünk, gyere a kasszához és húzz egy kedvezménykupont. Bontsd ki és nézd meg! Találsz rajta egy százalékot, ennyit levonunk neked a végösszegből. Igen, a teljes végösszegből!   Ebben egyetlen kivétel van, a magazinok).

Ekkor már nem változtathatsz a vásárlás tartalmán. A csomag 1 darab 100%-os, egy darab 50%-os , sok-sok 25%-os, 20%-os, 10%-os és néhány 5%-os kupont rejt. Tehát mindenképpen nyersz, ha ezen a napon nálunk vásárolsz, mert 5%-nál kisebb kupon nincs!  A kihúzott kedvezménykupon semmilyen más kuponnal nem vonható össze, viszont az akciós termékek árából is levonásra kerül!!!

Ebben az évben törzsvásárlói kedvezményre sem cserélhető, mert egyéb kedvezményekkel is várunk!
Aki inkább a törzsvásárlói kedvezményét szeretné érvényesíteni, az jelezze előre, hogy nem szeretne nyereménykupont húzni.

2. Néhány fonalból adunk 5% engedményt ezen a napon, így aki a legkevesebb, azaz 5%-ot húzza, annak is 10% lesz a kedvezménye. Ezek a fonalak: Alize Díva, Díva batik, Lana Gatto Flamingo, Fibranatura Bamboo Jazz, Guru, Guru Color, Guru Smart, Everyday, Everyday Rengarenk.


3. A Budai Gombolyda üzletben ezen a napon vásárlók között értékes - több:) - nyereményt is kisorsolunk a nap végén.

* Egy szerencsés nyertes választhat magának egy gombolyagot pólófonal kínálatunkból

                                        

* egy másik szerencsés nyertes hozzájuthat egy újdonsághoz: kifejezetten kötött/horgolt, kézzel készített darabokhoz egy speciális mosógélt adunk ajándékba

                     

* egy harmadik vásárlónk pedig egy kis varrott neszeszert (CherryDesignBag) kap ajándékba. 

Azok a vásárlóink pedig, akik ezen a napon 15.000,- Ft felett vásárolnak, ajándékba kapnak egy 1.000,- Ft-os Gombolyda vásárlási utalványt (a kedvezményeken felül), mert fonalból sosem elég:)


4. Hagyomány már, hogy ezen a napon dupla pontot írunk jóvá vásárlásod összege után. Jól jön ez majd nyáron, ha kell egy kis utánpótlás. :-)

6. Hogy véletlen se maradjatok le elhúzódó munka miatt, ezen a napon kicsit tovább, azaz 19.00 óráig tartunk nyitva. Szeretettel várok mindenkit, ünnepelj te is velünk!

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot