Információ

Június 28-án Gombolyda szerda!

Június 28-án Gombolyda szerda!

Határozottan nyár van - határozottan meleg van.. Ilyenkor mindenki szeme előtt "hűsítő" dolgok lebegnek.. másra sem tudunk gondolni, csak egy kis felüdülésre.. Nos, kinek mit jelent a felüdülés:)

Nekünk, "fonalasoknak" például egy kis kedvezményes vásárlási lehetőség biztos, hogy az üdítő dolgok között szerepel. Ezen a szerdán a főszerep a színes, vékony horgoló és kötő fonalaké!

Az Alize fonalcsaládból a Miss (50 gramm/280 méter, 100 % mercerizált pamut) és a Forever/ForeverSim (50 gramm/300 méter, 100 % mikrofiber akril) fonal gyönyörű színeiből válogathattok.

             

Ezen a szerdán másik közkedvelt fonalunkhoz, a Lana Gatto fonalcsalád Cable fonalához is 

*** 15 % ***

kedvezménnyel juthattok hozzá. A Cable'5 fonal 50 gramm/175 méter, a Cable'8 fonal pedig 50 gramm/280 méter 100 % mercerizált pamut. 

                                       

Most hirtelen nem is tudok jobb "frissítőt" elképzelni, mint hogy ezekből bármelyikkel, bármelyik színükkel - valami hűvös helyen, finom koktélt szürcsölgetve, fagyit kanalazva - kössek vagy horgoljak.. Egyébként így is teszek - a fehér terítőt én készítem LG Cable'8 fonal hófehérjéből :)

A LanaGatto fonalcsalád Harmony fonala is akciós, mert bár 100 % gyapjú, annyira vékonyka, hogy "idefér". 100 gramm/1500 méter - már értitek, ugye? Egy igazán lenge-longa nyári kendő vagy stóla.. egy finoman beburkoló "vízesés" kardigán.. Bármelyik jól jönne. Néhány motringot ebből is találtok az üzletben.

Akkor holnap:)

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot