Információ

2 éves a Budai Gombolyda

2 éves a Budai Gombolyda

Két évvel ezelőtt szeptember 16-án (épp ma), nyitott meg a Gombolyda csoport budai üzlete, a "Budai Gombolyda". Mozgalmas, fonalakban, barátságokban, elkészült darabokban gazdag két év áll a hátunk mögött.

Én szeretem az ilyen "jeles" alkalmakat - jó egy kicsit visszatekinteni.. Mennyire örültek a (már máshol - még fonalbolt nélkül - működő klubtagok), hogy meg tudtam valósítani a tervemet. Milyen lelkesen járnak az üzletbe mai napig is, a város túlsó végéből is, sőt az óperencián túlrúl is. És persze azok is említésre méltók, akik már az üzletben, az üzlet által lettek tagok. Lelkes részt vevői programjainknak - vidám, összetartó csapat ez, ahol én nagyon jól érzem magam, s ami miatt mai napig azt gondolom (még akkor is, ha nagyon sokszor elfáradok), hogy ezért szeretem én ezt. Szükség van ilyen közösségekre, a nőknek pedig szüksége van igazi "nőtársaságra", ahol lehet cseverészni is, de ahol lehet együtt munkálkodni is. 

Szóval, örömmel és mosolyogva gondolok valamennyi kedves vásárlómra! És bizony, már 2 éve, hogy ez a kis üzlet útjára indult. Sikerült kibővíteni, "betekintést" szerezni az üzletbe - a kicsi bolt elnevezés már nem is állja meg a helyét, főleg ha a fonalkínálatot nézzük. A Gombolyda-csapat azon igyekszik, hogy mindig legyen miből választani.

Szeptember 18-án tehát közös születésnapi ünneplésre várok mindenkit!

                                                    

A születésnap témája - és a nyereményjáték programja - az őszi készülődés. Remek - ingyenes - mintákat találtam, kötve és horgolva is. Gomba, makk, gesztenye, mogyoró, egérke és mindenféle falevél. Ezekhez készülük egy-egy magyar nyelvű leírással is azoknak, akik részt vesznek az ünnaplésben. Arra kérek mindenkit, hogy maradék GOMBOLYDÁS (és csak gombolydás:)  fonalat hozzon magával, valamint mindenkinél legyen 2-3 méretben zoknitű és horgolótű.

A minták elérhetőségét itt is közzéteszem (az eredeti nyelven itt mindenki elérhető őket) - hátha otthonra is készül egy-két remek darab!

              Kötött gombák                                               Horgolt gombák

                       

                  Horgolt makk                                                 Kötött makk

                           

                            Kötött gesztenye                                  Horgolt mogyoró, levéllel

                              

És néhány gyönyörű levél kötve és/vagy horgolva:

Lusta kötéssel készült egyszerű levél

Kötött tölgyfa levél

Horgolt tölgyfa levél

Horgolt levelek (a képen ezt látjátok)

                                  

És tündéri "mikro-horgolás" minta: hát, meg kell zabálni:)

Ezen a napon tehát, aki ezekből a mintákból elkészít valamit és azt felajánlja az üzlet díszítéséhez, annak neve bekerül egy nyereményes zsákba. A nap végén sorsolunk, a nyertes pedig 5 gombolyag GURU fonalat kap ajándékba.

A napi vásárlók neve is bekerül egy (másik) nyereményes zsákba - a nap végén szintén sorsolunk, s a szerencsés nyertes egy 5 gombolyagból -tetszés szerint összeállított - Himalaya Everyday csomagot kap.

És hát, hogy igazán ünneplés legyen a szülinapos is készül ajándékkal :)

Tortával és ezzel-azzal várjuk a vásárlókat. Jaaa? Hogy az nem fonal? Persze, fonal is lesz:) És hogy megkönnyítsük a válogatást, ezen az egy napon minden fonalunkat 15 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg (az üzlet készletének erejéig!). Kivételt képeznek ez alól a LG fonalcsalád idei téli trend fonalai és a Plassard fonalcsalád nemrég érkezett új fonalai - ezeket 10 % kedvezménnyel kínáljuk.

                                                           

Nyitás a szokásos időpontban, délután 13.00 órakor. Ezen a napon 19.00 óráig tartok nyitva - várok mindenkit szeretettel, hogy együtt ünnepeljünk.

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot