Információ

Indítom a tavaszt :)

Ugyan amikor ezt a darabot elkezdtem készíteni, még nem érkeztek meg a Gombolyda idei tavaszi-nyári fonalai - én már a tavaszt éreztem a kezemben. 

Választottam tehát egyet a már bevált fonalainkból, amit kötni és horgolni is nagyon szeretek. Ebben a darabban ráadásul tehettem kedvemre mindkettőt :) 

                                

Denevér ujjú (de csak szolídan), kerek nyakú (nem túl mélyen), deréktól csípőre simuló (de nem "sonka"), ujja vége karra simuló (de nem feszes) - végül az alap horgolás mintával fejeztem be a derékrész és az ujja alját. Mit mondjak: klassz lett.

                                     

Az általam készített mintadarab (S-es méretben) megvásárolható (ahogy már megszoktuk.. nem magamnak kötök :), a mintaleírás pedig S (M és L) méretekben mától elérhető termékeink között. 

Közben pedig megérkeztek az új fonalak is, március 12-től már a budapesti Gombolyda üzletben (és a webshop felületükön) is elérhetőek. A boltot egyszerűen mintha kicserélték volna - gyönyörű színek és pompázatos alapanyagok. Győződjetek meg róla ti is!

(Természetesen máris "megszerettem" néhányat - remélem, hamarosan mutathatom majd az általam tervezett kötött és/vagy horgolt darabokat.)

Mindenkinek jó kézi munkázást kívánok,

Fruzsina 

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: