Információ

Egy rövid, de tartalmas április!

Egy rövid, de tartalmas április!

A budapesti Gombolyda üzlet áprilisi programja

Címszavakban ennyi fér a mi áprilisunkba: egy poncsó a végre kabát-nélküli időjáráshoz, egy izgalmas „swing”-technikás kötött felső, hogy párosíthassuk kedvenc színeinket, egy új stílusú kötött kendő, amihez minden fonal passzol és egy szoknya, amit mindenki viselhet.

Nézzük részletesen.

11-én szerdán – Hymn of Light horgolt női poncsó

(Drops Design, az eredeti mintaleírás magyarul is elérhető az alábbi linken.)

                                

Dolgozzunk legalább 5-6 mm-es tűvel és hipp-hopp elkészül ez a remek poncsó, amit végre fel is vehetünk:) Javasolt fonalak: Austermann Kendy, Alize Cotton Gold Plus, LanaGatto Soft, Plassard Bio-Logic – ki milyen alapanyagot és színvilágot szeret.

18-án szerdán – Reflectance „swing”-technikával kötött női felső

(Design by Inna M., az eredeti, angol nyelvű mintaleírást itt találjátok: )

A darabot azoknak is javasoljuk, akik még nem ismerik az ún. „swing”-technikát (rövidített vagy épp hosszabbított sorok beiktatásával készült darabok), de szívesen kipróbálnák. Természetesen a már gyakorlott „swingeseket” is várjuk – egy kicsit feleleveníthetjük a tudásunkat. A végeredmény pedig egy rövid ujjú, jól kihasználható, dekoratív női felső.

                                             

25-én szerdán – Nymphalidea kötött kendő (online is!)

(az eredeti, angol nyelvű mintaleírást itt találjátok: )

                              

Ez a darab nem túl bonyolult, viszont nagyon látványos. A tervező játszik a minta-elemekkel, mi pedig kedvünkre játszhatunk a színekkel. Ugye? Ez szerintem „alap-darab”. Ráadásul ezen a programon „virtuálisan” is részt vehettek – FB csoport nyílik a kendő közös kötéséhez (részletek és csoport-link később).

(Fotó forrása: www.knitty.com)

Május 2-án szerdán – Chelsea kötött szoknya

(a darab eredeti, angol nyelvű leírását az alábbi linken találjátok. 

Kötött szoknya? Szerintünk: határozottan igen! A felhasznált minta-motívum, az oldalt gombolás és az alul kivillanó „csipke” az ami ellenállhatatlanná teszi ezt a darabot. Az oldalra tett gombok „hosszítják” a darabot, sokféle alakon mutat jól ez a fazon.

                                                   

(Fotó forrása: https://www.interweave.com)

A programokhoz javasolt fonalakkal/tűméretekkel/tudnivalókkal a program-napok előtt FB-csoportunkban (az alábbi linken éritek el: https://www.facebook.com/groups/118680614971202/) találtok majd részletes információkat.

A javasolt fonalakból a programhoz szükséges mennyiséget 10 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg – a programnapokon személyesen megjelenőknek magyar nyelvű leírás és minden technikai segítség ingyenesen érhető el.

Indítsd a tavaszt velünk, várunk szeretettel!

36Hozzászólások

TELEWIZJA CYFROWA

4.9/5 w oparciu o 46 ocen

Profesjonalny seewis telewizji cyfrowej Polsat Box i Canal+ oraz na obszarze Warszawy oraz województwa mazowieckiego

 • Avatar
  kedivekopekturleri
  May 26, 2023

  Maltese Terrier köpekleri, kedivekopekturleri Avrupadan köken alan, küçük boyutlu sevimli bir köpek ırkıdır. Üstün zekaları, sadakatleri ve oyuncu kişilikleri ile tanınırlar. Bu mini köpekler, küçük evlerde de barınabilecekleri ve aile hayatına uygun oldukları için popülerdirler. wikipedia Rottweiler köpekleri, Almanyanın Rottweil kasabasından köken alan güçlü ve cesur bir cins olarak bilinir. Köpek sahibinin ona karşı tutumu ve eğitimi, bu köpeklerin sevgi dolu ve sadık bir arkadaş ya da tehlikeli bir varlık olmasına neden olabilir.

 • Avatar
  kedivekopekturleri
  May 29, 2023

  Sibirya kurdu köpekleri, kedivekopekturleri Genelde buz mavisi gözleriyle korkutucu olsa da, sevgi dolu bir hayvandır. Her köpek gibi dillerinden terlerler. Özgürlüklerine düşkünlükleri ve inatçılığıyla tanınırlar. Bazılarının göz renkleri farklı olabilir. wikipedia Sibirya kurdu, 20. yüzyılın başında Sibiryanın kuzeydoğusunda av köpeği olarak kullanılmaya başlanmış bir köpek türüdür.

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot