Információ

Egy rövid, de tartalmas április!

Egy rövid, de tartalmas április!

A budapesti Gombolyda üzlet áprilisi programja

Címszavakban ennyi fér a mi áprilisunkba: egy poncsó a végre kabát-nélküli időjáráshoz, egy izgalmas „swing”-technikás kötött felső, hogy párosíthassuk kedvenc színeinket, egy új stílusú kötött kendő, amihez minden fonal passzol és egy szoknya, amit mindenki viselhet.

Nézzük részletesen.

11-én szerdán – Hymn of Light horgolt női poncsó

(Drops Design, az eredeti mintaleírás magyarul is elérhető az alábbi linken.)

                                

Dolgozzunk legalább 5-6 mm-es tűvel és hipp-hopp elkészül ez a remek poncsó, amit végre fel is vehetünk:) Javasolt fonalak: Austermann Kendy, Alize Cotton Gold Plus, LanaGatto Soft, Plassard Bio-Logic – ki milyen alapanyagot és színvilágot szeret.

18-án szerdán – Reflectance „swing”-technikával kötött női felső

(Design by Inna M., az eredeti, angol nyelvű mintaleírást itt találjátok: )

A darabot azoknak is javasoljuk, akik még nem ismerik az ún. „swing”-technikát (rövidített vagy épp hosszabbított sorok beiktatásával készült darabok), de szívesen kipróbálnák. Természetesen a már gyakorlott „swingeseket” is várjuk – egy kicsit feleleveníthetjük a tudásunkat. A végeredmény pedig egy rövid ujjú, jól kihasználható, dekoratív női felső.

                                             

25-én szerdán – Nymphalidea kötött kendő (online is!)

(az eredeti, angol nyelvű mintaleírást itt találjátok: )

                              

Ez a darab nem túl bonyolult, viszont nagyon látványos. A tervező játszik a minta-elemekkel, mi pedig kedvünkre játszhatunk a színekkel. Ugye? Ez szerintem „alap-darab”. Ráadásul ezen a programon „virtuálisan” is részt vehettek – FB csoport nyílik a kendő közös kötéséhez (részletek és csoport-link később).

(Fotó forrása: www.knitty.com)

Május 2-án szerdán – Chelsea kötött szoknya

(a darab eredeti, angol nyelvű leírását az alábbi linken találjátok. 

Kötött szoknya? Szerintünk: határozottan igen! A felhasznált minta-motívum, az oldalt gombolás és az alul kivillanó „csipke” az ami ellenállhatatlanná teszi ezt a darabot. Az oldalra tett gombok „hosszítják” a darabot, sokféle alakon mutat jól ez a fazon.

                                                   

(Fotó forrása: https://www.interweave.com)

A programokhoz javasolt fonalakkal/tűméretekkel/tudnivalókkal a program-napok előtt FB-csoportunkban (az alábbi linken éritek el: https://www.facebook.com/groups/118680614971202/) találtok majd részletes információkat.

A javasolt fonalakból a programhoz szükséges mennyiséget 10 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg – a programnapokon személyesen megjelenőknek magyar nyelvű leírás és minden technikai segítség ingyenesen érhető el.

Indítsd a tavaszt velünk, várunk szeretettel!

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: