Információ

Berendezkedtem, majd home office

Berendezkedtem, majd home office

Egy korszak a fonalazásomban lezárult, 2020. február 28-ig aktív részese voltam a Gombolyda budapesti üzletének, programokat vezettem, közösen kötöttünk és horgoltunk. 2020. március 1-től azonban másfelé visz az utam.

Tudjátok, egyébként is, eddig is foglalkoztam mással is, az eredeti szakmám szervező, az utóbbi időben elsősorban számvitel szervező. És mivel mindig nyüzsgök-mozgok, tanulni kezdtem ismét, webdesign-nal is elkezdtem foglalkozni. Most lehetőségem adódott egy olyan váltásra, amit nem lehetett kihagyni, s ami ehhez a másik "életemhez" kapcsolódik. Úgyhogy léptem.

Berendezkedtem a 2tu termékeivel az irodámban - csinos lett :)

                      

Kialakult a rutin, ekkor ide megyek, ekkor ott vagyok, akkor ott kell helytállnom, ilyenkor pedig tudok a kézi munkáimmal foglalkozni. Nos, a kialakult rutin kb. 2 hétig tartott.. ma már home office van.. otthon maradok..

               

Alakul az új, itthoni rutin, az informatikával foglalkozó életemben nagyjából rend van, folytathatom a megkezdett feladataimat.

És természetesen - ha már így alakult - megállás nélkül kézi munkázok. Elsősorban horgolni van most kedvem, de egy-két kötött darabbal is elkészültem, hamarosan megmutatom ezeket is nektek. 

No meg, adós vagyok néhány mintaleírással is, azokat is igyekszem mihamarabb közzé tenni, hogy ti - akik szintén otthon maradtok - esetleg megkössétek, meghorgoljátok a nektek is kedves darabokat.

Kicsit pihenek, kicsit meglátom így (főleg, ha majd már normalizálódott a helyzet) mit bírok és kitalálom, hogy milyen formában tudom veletek,  többi kötés/horgolás rajongóval tartani a kapcsolatot. Addig is mindenki vigyázzon magára és kössön, horgoljon sokat.

Fruzsina

6Hozzászólások

  • Avatar
   Varga Terézia
   Mar 18, 2020

   Jó egészséget és sok sikert kívánok az új-régi munkádhoz! Türelmes szeretettel várom, hogy vissza térj hozzánk a régi kézimunkázós tanítványaidhoz, “cimboráidhoz”! Puszi Neked!

   • Avatar
    Fruzsina
    Mar 18, 2020

    Köszönöm szépen! Számíthattok rám :)

  • Avatar
   Kissné Boda Györgyi
   Mar 19, 2020

   Hiányozni fogsz nagyon a boltból és az ötleteid és a tanításain. Sok sikert az új életszakaszodhoz.

   • Avatar
    Fruzsina
    Mar 20, 2020

    Györgyikém, nekem is hiányoztok :) De így van ez most jól. Megtaláljuk a módját, hogy ne tévesszük egymást szem elől. Majd ha "belaktam" az új feladataimat (és mondjuk vége lesz ennek a .. mindennek..), kialakítunk valami rendszert és folytatjuk, ahol abbahagytuk. Köszönöm a jókívánságokat!

  • Avatar
   Zsuzsanna Frei
   Mar 19, 2020

   Nagyon barátságos lett a kis kuckód, sok sikert, és jó alkotást benne. Kíváncsian követem továbbra is a munkáid, és várom az újdonságokat. ;) Addig is én is igyekszem felzárkózni, befejezni a veled megkezdett munkákat. Szeretettel gondolok rád, és vigyázz magadra! Puszi

   • Avatar
    Fruzsina
    Mar 20, 2020

    Zsuzsikám, köszönöm a jókívánságokat és sok-sok kézi munkával töltött, nyugodt időt kívánok neked. Én is szeretettel gondolok rátok.

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: