Információ

Október 14-i, szerdai foglalkozásunk és ingyenes minták!

Október 14-i, szerdai foglalkozásunk és ingyenes minták!

Következő szerdai foglalkozásunkon nem kezdünk új darabot, hanem igyekszik mindenki befejezni az eddig elkezdett munkáját.

A Frida névre keresztelt sálból 6 darab készülődik, a hozzá illő sapkából szintén 6 darab (vagy már nem is tudom:), az Alina kislány poncsót pedig ketten kezdték el velem a korábbi szerdai foglalkozásokon. A végső simítások hiányoznak:)

Nagyon lelkes csapat gyűlt össze - nem akarnak lemaradni a következő új darabról sem, így inkább csak a következő szerdára készülök új leírással. Most (nem most, mindig, mert hisz annyi ötlet kavarog a fejemben/kezemben - még nem döntöttem el) vagy horgolt kosárkákat készítünk, vagy van a tarsolyomban egy újabb, remek sapka-sál szett:) Meglátjuk, időben hírt adok róla.

Azonban - hogy azok is örömmel foglalkozzanak kedvenc időtöltésükkel, akik nem tudnak személyesen bejárni hozzám - készültem két ingyenes mintaleírással is:)

Az egyik egy horgolt kislány felső, amit a Lana Gatto fonalcsalád Ninfea fonalának egyik színátmenetes fonalából horgoltam, a másik pedig egy két részes kislány szett, amit az Alize fonalcsalád közkedvelt Cottton Gold fonalából és a Lana Gatto fonalcsalád Trasimeno fonalából készítettem. A szett egy szoknyából és egy hozzá illő, izgalmas szabású, különleges módszerrel kötött kis kardigánból áll.  A Trasimeno fonal "virágait" csak díszítésként használtam a szoknya aljában és a kardigán elejében-hátában. Nagyon különleges lett:)

A mintaleírások mától elérhetők webáruházunk kínálatában, ahogy az általam készített mintadarabok is.

(A mintaleírásokat a "Kösd magad" kategóriában a Mintaleírásokon belül az Ingyenes mintaleírások között találhatjátok. Regisztárció után csak tegyétek a kosárba, a Fizetés minden lépését vigyétek végig - de ténylegesen fizetni persze nem kell, hisz ingyenes. Ezt követően megkapjátok a megadott email címre a leírást pdf-ben.)

Természetesen a Frida női sapka mintaleírását is - egy jelképes "foglalkozás díjáért" - megtaláljátok a Mintaleírások között, valamint ennek a mintadarabját is meg lehet vásárolni.

Mindenkinek jó kézimunkázást kívánok,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot