Információ

Igen! Igen! Igen!

Igen! Igen! Igen!

Tudjátok, az úgy van, hogy a Gombolyda teljes kínálatából tudnék valamit készíteni.. minden fonalhoz látok valamit a fejemben.. Sejtem én, hogy ezzel nem vagyok egyedül:)

A sok lehetőség néha el is riaszt - azt sem tudom, mihez kezdjek, mit is csinálnék épp a legszívesebben.. de aztán végül mindig győz a fonal:))

Valamelyik.. most épp a Himalaya fonalcsalád Padisah fonala volt az, ami behúzött a csőbe! Aki dolgozott már ezzel a fonallal, annak elég csak a fonal nevét mondani és már jönnek is az áhított sóhajtázások.. Aki még nem dolgozott ezzel a fonallal, annak melegen ajánlom. Nos, az általam készített szett olyan lett, hogy arra (így, csupa nagybetűkkel) csakis IGENt lehet mondani.

A gyönyörű színeket, azok gyönyörű átmenetét megtartja/erősíti ez az egyszerű minta - a pom-pom pedig (nem azért mondom:)), zseniális ötlet volt a részemről - abban is nagyon látványos a színek kavalkádja. Gyakorlatilag a fonal bármely színéből készítve klassz lesz a végeredmény.

A sapkát is oda-vissza kötve készítettem (majd horgolással állítottam össze), a pom-pom elkészítéséhez sem használtam semmi extrát csak a kezemet (vagy extra nagy pom-pom esetében néha jó egy kicsi, keményfedeles könyv is:). A szetthez készült mintaleírásban a pom-pom készítéséhez is találtok útmutatót.

Itt pedig megmutatom, hogyan készítem én azt a bizonyos "csavart" mackó mintát, amivel a szett készült:

Karácsonyig még elkészülhet a Te szetted is - akár magadnak szeretnéd, akár ajándéknak szánod!

Jó kéziumunkázást mindenkinek,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot