Információ

Mintaleírások és megvásárolható darabok

Mintaleírások és megvásárolható darabok

Az elmúlt időszakban készült néhány (elsősorban) kötött (és elsősorban) lányka/női darab.

Folytattam a Lana Gatto fonalcsalád nyári trend fonalainak a "tesztjét".

Így egy ejtett vállú kislány blúz készült a Nizza és a Sugar fonalak felhasználásával - a darabban kipróbálhatjuk a rövidített (részleges) soros technikát is. A minta egyszerűsége garantálja a sikert. A mintaleírás több méretben érhető el, az alábbi linken található.

A Sugar elnevezésű fonal annyira megtetszett, hogy abból készítettem egy női rövid ujjú, nyári kardigánt is, S/M méretben, gyönyörű vanilia színben. A fonal érdekessége, hogy 100 % természetes szál, cukornádból készült. Kellemes, hűvös és visszafogott fénye miatt elegáns az elkészült kardigán. Az általam kötött darab megvásárolható:)

A Lana Gatto fonalcsaládnak egy másik viszkóz fonalát a Primula-t is rég kinéztem magamnak:) Ez a fonal - bár inkább első ránézésre horgoláshoz vennénk elő - kötve is gyönyörű, különösen ha csipkemintát kötünk belőle. Egy különleges raglán-kialakítású kislány kardigán készült a fonalból, amelyhez egy "szőlő"leveles mintát találtam. A kardigánhoz mintaleírás készült, itt megtaláljátok.

Még mindig a Lana Gatto fonalcsalád, de most egy puha pamut fonala adta az ihletet (a konkrét mintadarab egy korábbi, előző évi trend fonalból, az Avocado-ból készült, de az idei fonalak közül remek választás hozzá a Nizza és/vagy a Cannes sok-sok szép színe - csodásak az idei festések). Egy háromnegyedes ujjú pulóver készült, szintén raglán ujjal, a most divatos hosszított háthosszal, az elejében pedig egy leveles/bogyós csipkemintával. Ehhez is készítettem mintaleírást, amit szintén megtaláltok áruházunk knálatában.

Végül egy általam kötött női félkör alakú csipke-kendőt ajánlok a figyelmetekbbe, melynek vége csipke-elemeit gyöngyök díszítenek. Az Alize fonalcsalád BambooFine fonala (aminek az alapanyaga 100 % bambusz) is régóta arra vár, hogy beleöltsek. Ehhez a kendőhöz megfelelő választás volt - termetes mérete ellenére a kendő légiesen lágy és könnyű maradt. Ha kifutottál az időből, de szívesen adnál ajándékba kézzel készített terméket, ez a darab jó választás lehet.

Folyamatosan frissítem webáruházunk kínálatát, érdemes figyelemmel kísárni a blogbejegyzéseket és az "Új termékek" sávot is az oldalon - még van a tarsolyomban néhány mintaleírás és egy-két általam készített, kötött/horgolt darab is.

MIndenkinek kellemes időtöltést, jó kézimunkázást kívánok,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot