Információ

A Budai Gombolyda üzlet heti foglalkozásai, programjai

Egy kis tájékoztatás a Budai Gombolyda üzlet heti rendjéről, a foglalkozásokról és az igénybe vehető segítségről.


**Hétfő - ha nincs előre meghirdetett program, akkor aznap az üzlet adminisztrációjával foglalkozok, bekezdett darabokkal és egyéb kérdésekkel nem áll módomban foglalkozni.


**Kedd - egyéni időpont egyeztetéssel tanítványokkal foglalkozok egész délután (tehát egyéb bekezdett darabokkal nem áll módomban foglalkozni). 
Ha esetleg olyan probléma merül fel, ami nem általunk bekezdettdarabokkal kapcsolatos, keddre lehet időpontot foglalni (1200,- Ft/alkalom) - és egy egyéni foglalkozás keretében megoldjuk:)

**Szerda - elsősorban az aznapra előre meghirdetett programmal foglalkozunk, de ha időm engedi, szívesen segítek korábbi darabokban is, mert az a cél, hogy mindenki elkészüljön mindennel:) 
A szerdák ingyenesek akkor, ha a készülő darabhoz az üzletben vásárolsz fonalat. Egyébként 1200,- Ft/alkalom a díja.

**Csütörtök - a saját kötni/horgolnivalómmal foglalkozok, pihenek:)

**Péntek - bármelyik korábban bekezdett darabbal (vagy darab nélkül, csak beszélgetni:) lehet jönni, közösen mindig túlmegyünk minden kérdésen. Ilyenkor kötetlenül dolgozunk, de azért, ha szükséges, van segítség:) Ezek az alkalmak ingyenesek. 

**Szombat - egyéni időpont egyeztetéssel tanítványokkal foglalkozok (egyéb bekezdett darabokkal kapcsolatban tehát nem áll módomban segíteni).
Ahhoz, hogy mindig mindenki a megfelelő tájékoztatást és segítséget kapja, kérem, hogy ezeket lehetőség szerint tartsuk be:)

Köszönöm!

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: