Információ

Kesztyűk csipke- vagy csavart mintával

Kesztyűk csipke- vagy csavart mintával

Üzletünk októberi programjában (2016.10.12-én délután 3-tól a nyitva tartási időben folyamatosan lehet csatlakozni) szerepel két kötött kesztyű.

Az egyik egy csuklótól két irányban kötött, csipke mintás darab, amely készítése miattt, de finom, légies csipkemintája miatt is érdekes projekt. A darabhoz olyan fonalat javaslok, ami egy kicsit mohair-es - ebben a fajta fonalban lesz igazán "puha" a csipke minta. No meg, a kezünk is szeretni fogja, mert a ráhajtással készített "lyukak" ellenére, nem csak díszes, hanem valóban meleg is lesz.

A másik darab egy "klasszikus". Kézfején csavart mintával díszített, patent mintával kötött darab, aminek az hüvelyk ujjába is kötünk egy kis mintát. Ehhez gyapjú (vagy gyapjú keverék) fonalat ajánlok.

A mintadarabokat én Alize Angora Gold (a csipkést) és LanaGatto Calico (a csavart mintást) fonalakból kötötem, s mindkettőhöz 3-as zoknitű készletet használtam.

Ahogy azt már megszoktátok - ha valaki az üzletben kezdi el az ott vásárolt fonalból, annak 10 % kedvezmény jár a fonal árából, valamint magyar nyelvű - részletes és érthető - leírás segíti a munkáját.

Ugye, hogy most már kell egy kesztyű? Kezdd el velünk, holnap.

Várok mindenkit szeretettel,

Fruzsina

Címkék: ujjatlan kesztyűk

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: