Információ

Érdekes sapkák:)

Érdekes sapkák:)

Október 19-i, szerdai foglalkozásunkon érdekes sapkákat készíthettek velünk.

Egyik darabunk a Mochi Swirl (spirál) sapka (Crystal Palace Yarns design), amit Himalaya Padisah fonalból készítettem, 5 mm-es tűvel. A fonal fénye és izgalmas színei (hosszan színátmenetes, egy kis finom gyapjú tartalommal) teszik még érdekesebbé ezt az amúgy is izgalmas sapkát:) Több féleképpen hordható, a felhajthatós részt a homlok több pontjára forgathatjuk - mindenhogy nagyszerű viselet.

Másik darabunkat elneveztem "Havasi gyopár"-nak (jó.. nem volt valami kreatív, tudom.. az eredeti - az egyik orosz kötős oldalon talált - mintadarab gombjai havasi gyopárt ábrázolnak. A saját mintadarabomat az Alize fonalcsalád SuperlanaMidiMozaik fonalából készítettem, 6 mm-es tűvel, majd egy kis "csillámos" gombbal dobtam fel. Itt is dominál a felhajtott szegély - meleg és egyszerűségében is elegáns darab. (Szóba jöhet még alapanyagként az Alize fonalcsalád ShowPuntoBatik fonala, amely színátmenetes ugyan, de nem túl harsányan, szintén 6-os tűvel köthető. Továbbá valamennyi 6-os tűs fonal, ami nem tiritarka:)

A harmadik sapkánk pedig tulajdonképpen egy kapucni, amit a szép csipkeminta tesz még szebbé - ezt most kezdem kötni, Himalaya Everyday fonalat (ezt az örök mindenest) választottam hozzá, 4,5mm-es tűvel kötöm. Remélem, szerdára kész lesz a saját mintadarabom is.

Ne feledjétek, akik üzletünkben kezdik el a darabot, az üzletben  vásárolt, javasolt fonalakból, azok 10 % kedvezményt kapnak (sőt! figyelj! holnap bevásárló szerdánkon a Himalaya Padisah 15 % kedvezménnyel vásárolható meg), továbbá magyar nyelvű leírás és teljes körű segítség (úgynevezett "utógondozás" ) is jár a részt vevőknek.

Várok mindenkit szeretettel,

Fruzsina

2Hozzászólások

  • Avatar
   Várkonyi Józsefné
   Oct 18, 2016

   Ha nem tudok elmenni és rendelek fonalat akkor kérhetek sapkához leírást?

   • Avatar
    Fruzsina
    Oct 20, 2016

    Mivel a budai üzletnek nincs önálló - fonalforgalmazással foglalkozó - webshopja, így arra nincs lehetőség, hogy fonalat rendeljenek kedves vásárlóink. Csak személyesen lehet a Budai Gombolydában vásárolni.

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: