Információ

Slouchy sapkák - novemberi első foglalkozásunk

Slouchy sapkák - novemberi első foglalkozásunk

Mai foglalkozásunkon két, ún. "slouchy" fazonú sapkát kezdhettek el velünk. A sapkákhoz javasolt fonalak/ajánlott tűméretek az alábbiak.

Hinagiku sapka

http://www.ravelry.com/patterns/library/hinagiku-hat (az eredeti mintaleírás, angol nyelven)

(50 gr/120 méter vastagság) LanaGatto Supersoft, Supersoft színátmenetese, LanaGatto Misina, LanaGatto Petra vagy akár a LanaGatto Dubai is kiváló választás lehet. Használhatjuk a fonalcsalád kiváló "feles" fonalát, a Calicot is. A passzé részhez 3,5, a sapkához pedig 4,5 mm-es tűt ajánlj a tervező.

                                        

Treasure slouch sapka 

http://www.straw.com/crystalpalaceyarns/patterns/regpatts4/yarnsA-G/goldrush-Slouch.html (az eredeti mintaleírás, angol nyelven)

(A bejegyzés borítóképe ezt a sapkát mutatja, gyönyörű színátmenetes fonalból.)

(50 gr/80 méter vagy 100gr/150-160 méter vastagság) Himalaya Padisah, Himalaya Everyday Worsted vagy ColorWorsted, Himalaya Everyday NewTweed  - mindegyik nagyszerű választás. Az Alize fonalcsalád ShowPuntoBatik vagy SuperlanaMidiMozaik fonala szintén megfelel a darabhoz. A tervező a passzé részhez 4,5, a sapkához pedig 5,5 mm-es tűt ajánl.

Mindkét minta ingyenes minta, az angol nyelvű verzióhoz bárki szabadon hozzáférhet. Azokat, akik üzletünkben kezdik el a sapkát és a javasolt fonalakból a mi kínálatunkból választanak, természetesen magyar nyelvű leírás segíti az elkészítésben.

A javasolt fonalak üzletünkben - nagy színválasztékban - megtalálhatók. Szépek:)

                                       

Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot