Információ

Január 11-i programunk - Autumn Set

Január 11-i programunk - Autumn Set

Január 11-én szerdán - az üzlet nyitvatartási idejében, de legkésőbb fél 6-ig - várok mindenkit programunkra, ami a Drops Design (garnstudio weboldal) egyik sapka-sál szettje. A minta neve Autumn Set, mindenkinek hozzáférhető, ingyenes minta, amit itt találhattok.

A Gombolyda kínálatában az Alize Burcum Batik fonalat találtam a legmegfelelőbbbnek a modellhez, amit 4 mm-estől maximum 5 mm-es tűig köthetünk (a kötés szorosságától függően). Ez a fonal izgalmas színei és méginkább színkombinációi miatt alkalmas a projekthez. Ugye, nektek is tetszik?

                                                              

A sapkához 1, a nyakmelegítőhöz 2 gombolyag fonalra lesz szükség. Ne feledjétek, aki meghirdetett programunkhoz választ fonalat, azt 10 % kedvezménnyel vásárolhatja meg, valamint az összes foglalkozás ingyenes, mindaddig, amíg a darab el nem készült. (A hétfőn vagy szerdán tartott téma-napokon, foglalkozásokon elkezdett darabokkal pénteken délután is várunk - ha kérdésed, problémád van, igyekszünk megoldani. A cél az, hogy minden bekezdett darab befejeződjön:)

Fél 3-3 órától már gyülekezünk, foylamatosan lehet becsatlakozni, fonalat választani. Megbeszéljük a mintaleírást és kezdődhet a kötés:)

Várok mindenkit szeretettel,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: