Információ

Elinor's Mistery kapucnis kötött kardigán

Elinor's Mistery kapucnis kötött kardigán

Szerdán egy olyan darabot kezdhettek el velünk kötni, ami bizony sokszor jó szolgálatot tehet. Ez az a darab, ami mindenkinek kell, hogylegyen! Meleg és beburkol.. kapucnija van.. puha, olyan kényelmes.. olyan, ami le nem szakad rólad:)

A minta Drops Design, a leírást itt találjátok - mindenki számára ingyenesen hozzáférhető. Sokat gondolkodtam, milyen fonalat ajánljak hozzá, aztán gondoltam egy bátrat és telepakoltam az asztalt a Himalaya fonalcsalád Everyday és az Alize fonalcsalád Angora Gold fonalával.

És aztán egyik ámulatból a másikba estem.. olyan kombinációkat tudtam a két fonal színeit variálva összeállítani, hogy gyakorlatilag minden párosból szeretnék kötni egy kardigánt.. De tényleg. A minta is nagyon klassz, mert minta, de olyan nagyon még sem.. csak épp annyi, amennyit ezek a fonalak együtt, összefogva elbírnak.

Először az Angora Gold melanzs festéseihez kerestem párokat. Mindegyikhez találtam:) Eszméletlen jók együtt!

                                                       

Aztán megakadt a szemem egy csillogós kék fonalon.. ez lett belőle:)

                                                  

Ugye? Nem lehetett leállni.. csak kapkodtam a fejem.. ehhez is van, ehhez is van, ez is pont passzol... nektek is tetszik?

                            

És még mindig volt mit összerakni.. elképesztő. Ráadásul a két fonal együtt nagyon jól működik - 5 mm-es tűvel próbakötést csináltam a kardigán mintájával (ami olyan mintha lustakötés lenne, de nem az!) és bizony, nagyon tetszik a végeredmény. Ezeket is nézzétek meg, érdemes:

                                                        

Szóval, 5-ös vagy 5,5-ös tűkkel felszerelkezve várok 18-án szerdán is mindenkit, aki épp egy ilyen kapucnis kardigánra vágyik. Kzedd el velünk!

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: