Információ

Január 23-i programunk - Dominó sál

Január 23-i programunk - Dominó sál

Január 23-án, hétfőn üzletünk előre meghirdetett programja egy érdekes kötés-technikával készült sál lesz. A darabhoz a Himalaya fonalcsalád Padisah fonalát ajánlom, amihez az 5 mm-es tű a megfelelő méret. Gyönyörű színei és szép átmenetei kiválalóak lesznek a mintához.

                                                

A mintaleírás ingyenes, ezen a linket éritek el. Ismét egy Drops Design minta - nagyon klassz dolgaik vannak (bár a tapasztalatom azt mutatja, hogy néha a méretezéssel és elvétve a fordítással lehetnek gondok. Használható, remek leírások, de kicsit figyelni kell:)

Az általam kötött darab itt tart (bár nem Padisah-ból készítem, mert az épp nem volt itthon - mert pénteken elfelejtettem hazahozni..):

                                       

(A fonal Plassard Mikado és LG Ottocapi - ez a fotó nem adja vissza a Mikado gyönyörű színeit. És máris látom, hogy ehhez a darabhoz csakis hosszabban átmenetes fonalat jó használni:))

Üzletünk januári programjának közzétételekor egy játékot is meghirdettem - a nyertes Dagmar Borbás lett, aki az ehhez a programhoz elegendő fonal szerencsés nyertese lett:) Várom őt - és mindenkit, akit érdekel a darab -  a hétfői alkalmon.

Fruzsina

2Hozzászólások

  • Avatar
   Borbás Dagmar
   Jan 23, 2017

   Szia Fruzsi! Köszönöm yeah :) Nem találom a linket a leíráshoz... szerettem volna kinyomtatni.

   • Avatar
    Fruzsina
    Jan 23, 2017

    Dagi, az "ezen" (a linken) szóra ha rávezeted az egeret, akkor átváltozik kézzé, rá tudsz klikkelni, az egyben a link (ha ráklikkelsz, odavezet a Drops oldalára a mintához). De nálam is lesz nyomtatva, elegendő mennyiség

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás: