Információ

Budai Gombolyda üzletünk februári programja

Budai Gombolyda üzletünk februári programja

 Üzletünk februári programjában kicsit kevesebb (konkrétan egy darab:) induló, új projekt lesz, mint szokott - itt az ideje, hogy egy "fejezzük be!" hónapot (nem csak egy napot:) tartsunk. Legalábbis nálam már annyi minden van elkezdve - csupa izgalmas dolog, egy sor olyan fonalból, amikkel szívesen és régóta vágyva szeretnék dolgozni -, hogy most itt meg kellett állni... Természetesen a "sok szálon futok"-dolog nem csak rám igaz - kötő/horgoló körünk tagjai is csurig vannak a slamasztikában  befejezésre váró darabokkal:) 

Tehát februárban nem indítunk új darabot, igyekszünk befejezni az eddig elkezdett dolgainkat. Ez a hónap egyébként is kiválóan alkalmas erre - fél lábunk már kint van a télből (új darabba már nem szívesen kezdünk, a téli fonalakból tulajdonképpen elég volt..), fél lábunk már bent van a tavaszban (de az új év fonalújdonságai még nem érkeztek meg az üzletekbe).

                                                                          

10-én pénteken véget ér Valentin-napi játékunk - eddig várjuk az üzlet előtti oszlopok díszítéséhez készített szivecskéket. Már nagyon sok szép darab érkezett, de még nem maradtatok le semmiről. Minél "pirosabb" lesz a bolt eleje, annál jobb! Ne feledjétek, azok között, akik minimum 3 darabot elkészítenek (kötve vagy horgolva, de csakis piros - bármilyen, maradék - fonalból) és eljuttatják azt pénteken délutánig üzletünkbe, azok között a Plassard fonalcsalád Ravinala fonalából sorsolunk ki egy gombolyagot (az üzletben éppen rendelkezésre álló gombolyagokból!).

15-én szerdán igazi "fejezzük be!" napot tartunk. Aki régebbi programunk során együtt elkezdett, de régóta halogatott darabját az üzlet szerdai nyitva tartási ideje alatt készíti el úgy, hogy teljesen kész van, azok között kisorsolunk egy 1.000,- Ft értékű Gombolyda fonalutalványt:) Ugye? Be kell fejezni...

                                                                  

18-án szombaton Zöllei Ágnes útmutatásai alapján megtanulhatjuk az entrelac kötésmód minden csínját-bínját. A tanfolyam egy alkalom (11.00 órától 14.00 óráig tart), részvételi díj 1.500,- Ft/fő. A technika elsajátításához maradék fonalakat is használhatunk - de természetesen üzletünk kínálatából is választhatunk hozzá fonalat. A részvételi szándékot mindenképpen jelezni kell az üzlet elérhetőségein, mert minimum 6 fővel indul egy alkalom (illetve maximum 8 fő lehet a létszám). Ha a részt vevők száma meghaladja a 8 főt, lehetőség van 25-én szombaton egy másik alkalomra. A jelentkezések függvényében kiírjuk majd, hogyan alakultak az alkalmak.

24-én pénteken farsangi kedvezményekkel várjuk kedves vásárlóinkat - a kijelölt fonalakat 15 % kedvezménnyel kínáljuk. Az akcióban részt vevő fonalak részletes ismertetését hamarosan megtaláljátok blogbejegyzéseink között.

A kedvezmény most összevonható a törzsvásárlói pontokkal, így akár 25 %-os kedvezményt is el lehet érni. Napi vásárlóink között értékes nyereményt sorsolunk majd ki. Aztán nincs farsangi buli fánk nélkül - ezen a délutáton (hogy a vásárlás még kellemesebb legyen) üzletünkben fánk-party lesz, amihez a finom "falatka" fánkokat üzletünk biztosítja:) Lekvárt hozzatok!

                                                           

25-én szombaton egy újabb lehetőség az Entrelac kötésmód elsajátítására.

Március 1-én pedig egy olyan kardigánt kezdhettek el velünk, ami már tavaszias, csipkemintás, raglán ujjú, fentről kezdett - szóval, jó kis darab. A minta ingyenes, a Cascade Yarns egyik tervezőjének ingyenes mintája. Képekkel, fonalajánlással és kötőtű méretekkel, egyéb tudni valókkal majd - a kellő időben - részletes tájékoztatás jelenik meg blogunkban.

Februárban is várok mindenkit szeretettel,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot