Információ

Budai Gombolyda üzletünk márciusi programja

Budai Gombolyda üzletünk márciusi programja

Március 1-én szerdán el is indítottuk az új hónap projektjeit - a Cascade Yarns egyik tervezőjének gyönyörű kardigánját köthetitek meg velünk. Ráadásul egy kicsit (nagyon!) átdolgoztam a leírást, hogy mellőzni tudjuk az összes varrást. Bevarrott ujjat fogunk készíteni a darabhoz, de a karöltőn felszedett szemeket ún. meghosszabbított (vagy ha a "másik irányból" nézzük, rövidített) sorokkal kötjük. Az első alkalom ugyan már elmúlt, de ha valaki úgy gondolja, hogy érdekli és 22-én szerdáig legalább az egyik oldali karöltőt elkészíti úgy, hogy onnan folytathassa velünk a 2. alkalommal az ujjakat, akkor nosza. Kedvcsináló fotó:

                                                      

Március 8-án szerdán a Gombolyag magazin legújabb (2017/1.) számában megjelent mintámat, a Carla bolerót kezdhetitek el velem horgolni. Jól kihasználható darab, sok-sok fonal illik hozzá, ami mind horgoló tűre kívánkozik. Nektek is tetszik, ugye? A leírás női, kiskamasz és kislány méretekben is rendelkezésre áll:) Ne feledd magaddal hozni magazinodat. Ha még nincs, üzletünkben megvásárolhatod!

                                                          

Március 13-án hétfőn (mert ezen a héten üzletünk szerdán ZÁRVA tart) horgolt nyuszikat készíthettek, kezdhettek el velünk. A Gombolyag magazinodra ismét szükséged lesz, annak legutóbbi számában megjelent - édes pofa - nyuszikat horgoljuk majd. 

                                                            

(A fenti két kép forrása: www.gombolyagmagazin.hu)

Március 18-án (és a program 2.alkalmán, április 1-én, szintén) szombaton egy igazi különlegességet kezdhettek el velünk kötni, "swingelünk" egy mellényt. A darab elkészítésének megbeszéléséhez  2 alkalomra van szükség, az elsőn megbeszéljük az alaptechnikát/alapmintát, méretezünk, elindítjuk a darabot. A második alkalommal elkészítjük a karöltőket. A tanfolyam fizetős, jelentkezni kell (az üzlet elérhetőségein), maximum 8 főt tudunk fogadni (érkezési sorrendben). Ha többen vagyunk, várólistát nyitok. A foglalkozásokhoz fonalajánlat tartozik, ha abból készíted a darabodat, a 2 alkalom 2.400,- Ft/fő. Ha hozott fonalból szeretnél dolgozni (azt is lehet), akkor a két alkalom 4.000,- Ft/fő. A mintát Zöllei Ágnes tervezte, az alkalmakon tőle kaptok eligazítást. Mindkét alkalom 11 órakor kezdődik és legkésőbb 14.00 óráig tart.

Fontos! Olyanok jelentkezését várjuk elsősorban, akik dogloztak már rövidített sorokkal:) A programmal kapcsolatban üzletünk FB oldalán (és a hozzá tartozó csoportban) is részletes tájékoztatást találtok. A darab elkészítéséhez a Himalaya Everyday Rengarenk fonalának csodás színeiből válogathattok!

   

Március 22-én szerdán folytatjuk az Ellie kardigánt, nekivágunk az ujjaknak.

A március 27-31-ig tartó hétre egy újabb Tapestry-horgolás tanfolyamot tervezünk, azonban az oktatást vezető hölggyel még egyeztetnem kell a pontos dátumról. Természetesen időben kiírom a részleteket. Korábbi alkalmainknak nagy sikere volt, csodás táskák, nesszeszerek és fonaltartó kosarak készültek. Izgalmas technika, érdemes megtanulni. A foglalkozás 2 alkalmas lesz, a következő alkalom április elején lesz majd. A tanfolyamon 1.200,- Ft/fő/alkalom megfizetésével lehet részt venni. Befogadóképességünk továbbra is maximum 8 fő, itt előzetes jelentkezési lehetőséget nyitok, s ha majd pontosítottuk a napot, egyeztetünk! 

       

Április 1-én szombaton pedig folytatjuk a Swing-mellényünket.

Ez a hónap is gazdagon kínál programot kötni és/vagy horgolni szerető vendégeinknek, remélem, most is talál mindenki kedvére valót. Az alkalmakhoz tartozó pontos információkról az alkalmak előtt mindig részletes tájékoztatást adunk majd itt, blogunkban.

Várok mindenkit szeretettel márciusban is,

Fruzsina

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot